Úplněk v Kozorohu 13.7. – Budíček!

Úplněk v Kozorohu nastává 13. července ve 20:38 a přináší budíček, díky kterému si uvědomíme, že stejným způsobem prostě nemůžeme pokračovat. Možná se budeme muset smířit s tím, že některé věci nikdy nebudou takové, jaké bychom je chtěli mít. Zralý a praktický přístup nám může pomoci snadněji se orientovat v jakémkoli rozhodnutí. Odpuštění může být těžké, ale tento úplněk je naší příležitostí napsat naši další kapitolu.

Úplněk v Kozorohu nastává 13. července ve 20:38 a vyzývá nás, abychom převzali odpovědnost za svůj život a směr, kterým cestujeme.

Pokud nejsme šťastní, pokud nejsme naplněni, pokud netrávíme čas tak, jak chceme, tento úplněk nás zve, abychom uznali některé z našich sabotážních akcí, které nás sem mohly přivést.

Vypořádat se s tím, co nefunguje, a převzít odpovědnost za to, jak se věci vyvíjely, může být vždy náročné, ale v této práci lze najít sílu, je síla ve vymýšlení toho, co můžeme udělat, abychom věci obrátili, abychom mohli přinést náš život blíže tomu, kde chceme být.

Samozřejmě, máme toho pod kontrolou jen tolik, a pokud moudře využijete schopnosti tohoto úplňku , může vás vést a pomoci vám překonat překážky, čelit výzvám a dosáhnout vrcholu, na který chcete vylézt.

Nyní se musíme naučit budovat odolnost a rozeznat, co skutečně stojí za náš čas a energii. Musíme se naučit respektovat vše, čím jsme, vážit si různých úhlů pohledu a zaměřit svůj čas a energii na to, co od života skutečně chceme.

Pokračování na další straně