Úžasná fakta! Po smrti existuje život a němečtí VĚDCI to dokázali! Podívejte se na video!

Pod lékařským dohledem byly u pacientů prováděny klinické experimenty vyvolávající smrt asi 20 minut, než byly přivedeny zpět k životu.

Tato čtyřletá studie byla provedena s 944 dobrovolníky a také s kombinací léků, jako je epinefrin a dimethyltryptamin, které umožňují tělu přežít stav klinické smrti a procesu resuscitace bez poškození lidského zdraví.

Po klinické smrti a dočasném bezvědomí lékaři použili jinou směs drog, která během 18 minut později odfiltrovala ozon z krve pacienta během procesu resuscitace.

Doba trvání tohoto experimentu (20 minut) byla možná až po uvedení nového kardiopulmonálního zařízení do provozu. Během posledních několika let se tento typ zařízení používal k resuscitaci lidí, kteří byli mrtví kdekoli mezi 40 minutami a 1 hodinou.

Studii vedl Dr. Berthold Ackermann a jeho tým, kteří pozorně sledovali experimenty a shromáždili všechny důkazy od dobrovolníků.

Výsledky ukázaly, že všechny subjekty měly vzpomínky na své zkušenosti s klinickou smrtí, z nichž většina byla velmi podobná. Existovaly však určité variace.

Většina dobrovolníků zaznamenala pocit odloučení od těla, pocit levitace, naprostý klid, bezpečí, teplo, pocit úplného rozpuštění a přítomnost jasného světla.

Tým lékařů také dodává, že si jsou dobře vědomi reakce lidí na tento experiment a jaký dopad může mít na většinu lidí, zvláště když jsou upozorněni, že náboženské víry neměly žádný vliv na pocity a zkušenosti subjektů během experimentu.

Přesněji řečeno, studie zahrnovala lidi z různých náboženství – křesťany, muslimy, Židy, hinduisty a ateisty.

I když byly všechny předchozí pocity a pocity blízké smrti často předpokládány jako halucinace, Dr. Ackerman a jeho tým vrhli na toto téma nové světlo. Spojují důkazy o existenci posmrtného života v podobě dualismu mezi myslí a tělem.

Podle Dr. Ackermana „vím, že naše výsledky mohou narušit víru mnoha lidí. Tímto způsobem jsme však právě odpověděli na jednu z největších otázek v historii lidstva, takže doufám, že nám tito lidé dokážou odpustit. Ano, existuje život po smrti a zdá se, že platí pro všechny . ““

Zdroj:budetezdorovy.ru