V ROCE 2023 SE STANE NĚCO DĚSIVÉHO: Slepá prorokyně předpověděla dramatické události, po kterých už život na Zemi nebude jako dřív!

Nejdramatičtějším příkladem v zaznamenané historii byla událost Carrington v roce 1859. Magnetická bouře pojmenovaná po britském astronomovi Richardu Carringtonovi srazila telegrafní sítě a způsobila četné požáry a elektrické šoky. Pokud by se dnes něco takového opakovalo, dopady na každodenní život by byly prakticky nedozírné.

Mohla by se oběžná dráha Země kolem Slunce v roce 2023 náhle a výrazně změnit? Toto je obzvláště fascinující a potenciálně apokalyptické proroctví a důsledky i nepatrných změn by byly extrémně vážné.

Totiž, pokud by během jediného roku došlo k nějakému radikálnímu posunu, následky by byly katastrofální. Teplotní skoky a úrovně radiace by měly hrozné důsledky pro životní prostředí, tedy přežití života na Zemi. Takovou změnu by mohl způsobit například dopad asteroidu…

Zločin biologických zbraní
Také se věří, že Baba Vanga měla vizi velmoci testující biologické zbraně. Není možné přesně vědět, kterou zemi měla Baba Vanga na mysli, stejně jako není jasné, jaký byl rozsah takových experimentů.

Proroctví Baby Vangy byla často velmi záhadná, a proto špatně interpretovaná. Vzhledem k tomu, že si nic nezapsala, žádné z tvrzení o jejích „pozorováních“ a předpovědích není 100% autentické a některá, jako například invaze mimozemšťanů na Zemi v roce 2022, se nenaplnila. Mimozemšťanům však zbývá ještě asi 15 dní…