Vánoční horoskop slibuje nečekaný zvrat v životě každého!

PANNA:

24. prosince Měsíc ve znamení Panny činí Panny citlivé. To může znamenat, že jsou vnímány potřeby každého. Ale může to také znamenat, že nyní vyžadují více lásky, pozornosti a péče. Nálada dne závisí na tom, zda to vysloví, nebo tiše čekají, až ostatní zjistí, co chtějí. Není pochyb o tom, že posledně jmenovaný způsob je „sebecíl“. 25. se za každou cenu a ze všech sil vyhněte rodinným rvačkám! Vánoce by neměly být o tom, kdo upeče lepší rohlíčky nebo kdo dostane větší dárek. 26. dne jsou Panny posedlé neuvěřitelnou silou akce. Ale nezačínejte s úklidem! Raději jděte na procházku, sáňkování nebo koulování!

VÁHY :

Váhy nebudou 24. prosince ve sváteční náladě. Dělají vše, co mohou, ale jejich srdce ještě nemají úctu. Bylo by chytřejší, kdyby z toho neobviňovali své okolí. I jim bude dobře, když budou předstírat vánoční atmosféru. Protože to se obrací a skutečně vede k výsledkům. 25. vstoupí Měsíc do Vah, díky čemuž jsou Váhy citlivější. Horší zprávou je, že opozice Mars-Uran vážně otestuje vztah Vah. Toto je typicky rušivá planetární pozice. Lze ji chránit pouze s dostatečnou tolerancí. 26. se stávají energičtějšími. S tím budou moci nést horu na zádech. Otázkou je, co s tím budou dělat den po Vánocích.

ŠTÍR:

Ve Štírech se 24. prosince ukryje malé dítě. Jinými slovy, budou jako kdysi: zvědaví, veselí, chichotající se, klaunští… Největší radost z toho budou mít jejich děti, protože dospělí umí být tak nenápadití a nudní. Díky hravosti je tento den opravdu zábavný. Další den, 25., se Štíři budou cítit trochu unavení. Neexistuje žádná pohádka: dovolená je pro odpočinek. Nákupy a pečení před Vánoci jim hodně vzaly. Pokud nechcete onemocnět, odpočiňte si v tento den! Podobná věc pokračuje 26. To neznamená, že by si měli lehnout. Ale pokud možno nevařte další plné menu! Nebo pokud přijdou hosté, požádejte o pomoc!

STŘELEC:

Střelci se mohou 24. prosince hodně smát. Samozřejmě jen v případě, že si zachovají smysl pro humor. Tento den bude stejně otravný jako směšný. Často tomu tak je, ale nyní ve větší míře. Jelikož jsou prázdniny, není pochyb o tom, že hlavní roli hraje zábava. Pokud tam jsou děti, bude snazší vidět úsměv. Mají obrovskou radost a čekají na dárky. Dospělí se od nich mohou hodně naučit. Je zakázáno soutěžit 25. Bohužel se najde někdo, kdo se opravdu chce přes Střelce dostat. Otázkou je, zda do tohoto nedůstojného a směšného konfliktu vstoupí. 26. dne hledejte intimní, útulné chvíle místo zábavy a velkého povyku! Není nemožné vytvořit atmosféru, která se sem hodí.

KOZOROH:

24. prosince vstupuje Merkur do znamení Kozoroha. Tímto dostanou Kozorozi zpět svůj hlas a od nynějška mohou snadno najít společného jmenovatele s kýmkoli. Takže jejich styl komunikace bude sedět. Tohle nemůže přijít v lepší čas než na Štědrý den. Pak se dokážou šikovně vyhnout všem nástrahám. Dá se tak předejít případnému sporu u svátečního stolu. Jednodušší to bude 25. I když na obloze bude velmi napjatá planetární pozice. To může znovu prohloubit rozpory v rodině. Ale tohle není hodné Vánoc. 26. pro sebe rodiče nebo starší příbuzní „požadují“ více pozornosti. Dokud je člověk mladý, nedokáže si ani představit, jak moc bude čekat na pozdější návštěvu.

VODNÁŘ:

Vodnáři mohou 24. prosince truchlit nad ztrátou někoho. Vánoce mohou umocnit bolest chybějících blízkých. Stačí ale, když na ně myslí s láskou a přitom nelitují sebe ani toho druhého. V tento den planety pomáhají ke střízlivosti. To je asi jediné řešení. 25. dne bude na obloze planetární poloha náchylná k nehodám. Bylo by lepší, kdyby Vodnáři necestovali. V rámci rodiny může být pohostinnost a návštěvy, ale to nemusí znamenat, že Vodnáři jdou. Hosté mohou přijít a přinést si s sebou chutné občerstvení.

RYBY:

Vánoce mohou být typicky rodinné svátky, ale to nebrání lidem v Rybách setkávat se s přáteli. To je to, co teď budou potřebovat. Nezdržuj se! Nikdo se neurazí. Čekají je navíc docela dojemné chvíle: není nikdo, kdo by cítil, že ho někdo na dálku miluje a myslí na něj s láskou. 25. dne mohou mít Ryby tendenci přebývat v minulosti. Nedělej to! Raději buďte šťastní v přítomnosti a užívejte si každou minutu! Hodně s tím pomůže sourozenec nebo bratranec. Jeho uvolněný styl dokáže Ryby setřást nostalgií, do které mají tendenci propadat. 26. je nezbytně nutné navštívit vzdálenější rodinné příslušníky.