VÁŠ OSUD JE V DOPISU: VYBERTE SI JEDEN A ZJISTĚTE, CO VÁS ČEKÁ DO KONCE ROKU

PRVNÍ OBRÁZEK:

Letošní rok pro vás nezačal zrovna skvěle. Rozhodně to nezačalo tak, jak jste chtěli a představovali. Měli jste mnohem vyšší očekávání a ta samá očekávání často nevycházejí tak, jak si je představujeme. V příštích měsících, tedy do konce tohoto roku, by se mohlo velmi snadno naplnit některá vaše očekávání a některé vaše plány.

Nadcházející měsíce, které jsou před vámi, vám rozhodně přinesou mnoho krásných chvil, které si opravdu užijete. Jste celkem skromný a nemáte velká očekávání, tedy taková, která by se nedala naplnit.

Vaše přání není těžké splnit. Nejsou to druhy, u kterých je velmi nepravděpodobné, že se splní. Nejsou to takové, u kterých už téměř předem víte, že šance na splnění vašeho přání jsou téměř nulové. Vzhledem k tomu, že vás zdobí kvalita skromnosti, je načase, aby vás tato skromnost nyní odměnila.

Na konci roku vám do života vejde člověk, se kterým byste mohli velmi snadno navázat milostný vztah. Přestože jste byli v lásce již mnohokrát zklamáni, tentokrát zažijete něco úplně jiného.

Určitě budete naplněni štěstím a spokojeností. Ochutnáte kouzlo toho, čemu se říká skutečná a pravá láska, když milujete a když jste milováni a co je důležitější, když tu lásku pocítíte a když budete mít pocit, že jste skutečně a upřímně milováni.

Pokračování na další straně