VAŠE DATUM NAROZENÍ V NUMEROLOGII SE NAZÝVÁ ČÍSLO DUŠE: V něm leží váš kód osudu. Tyto lidi bude provázet štěstí po celý život

Naše narozeniny se v numerologii nazývají také Číslo duše a právě ve spojení se znamením zvěrokruhu může prozradit, zda nás čekají těžší či lehčí cesty životem.

Astrologové vykládají charakteristiky znamení, charakterové vlastnosti, povahu osobnosti, postavení planet, ale v kombinaci s numerologií nám tato kombinace může dát přesnější náhled na to, co je zapsáno v našem osudu. Najděte své znamení zvěrokruhu a zjistěte, zda jste se narodili v den, který vyzařuje vibrace šťastného života:

Beran

Beran je jako ohnivé znamení zvěrokruhu velmi energický. Jsou to přízemní lidé, kteří milují a umějí dělat mnoho věcí zároveň, ale potřebují rovnováhu, protože takový člověk má silnou energii, která dokáže spálit vše, co mu přijde do cesty.

Nejšťastnější data narození: 8, 2, 24, 29.

Býk

Miluje stabilitu, je tradiční a své práci nesmírně oddaný. Býci jsou hédonisté, kteří vždy usilují o požitek a radost.

Nejšťastnější data narození jsou: 2, 5, 30.

Blíženci

Mají jasnou motivaci k naplnění cílů a činů, ale často nevědí, jak sladit dvě protichůdná přání. Vždy potřebují jasný plán a rovnováha duchovního a materiálního je nezbytná pro plnou realizaci jejich potenciálu

Nejšťastnější data narození jsou: 1, 2, 19.

rak

Raci mají spoustu pozitivních vlastností, ale jsou i takové, které mu brání v rozvoji jeho potenciálu. Raci jsou velmi jemní, emocionální a milující, ale mají sklony k nízkému sebevědomí a negativním myšlenkám. Pokud se toho zbaví, mohou být opravdu šťastní.

Nejšťastnější data narození jsou: 1, 2, 7, 8, 12, 30.

Lev

Velkolepé a hrdé znamení. Vždy ví, koho potřebuje a jak získat to, co chce mít. Ne vždy se mu ale podaří splnit vše tak, jak očekává. Lev může riskovat a být arogantní, a to není vždy v jeho prospěch. Naštěstí to Leo dokáže změnit a ovládnout svět radosti a úspěchu.

Nejšťastnější data narození jsou: 4, 8, 12, 22, 30.

Pokračování na další straně