Vědci pochopili, proč bůh rozdělil zvířata na čistá a nečistá. Asi přehodnotím svůj jídelníček..

Koně
Koně se stravují převážně trávou, obilovinami a kořínky. Konzumací masa těchto zvířat ohrožujeme naše srdce, játra a jiné orgány.

Prasata
Prasata jsou všežravci. Požírají kořeny, červy, mladou mrkev i své potomstvo. Lékařům je známo, že existuje spojení mezi konzumací vepřoviny a chorobami jater. A jsou jimi napadány dokonce i děti.

Jak vidíte, všechno má vědecké vysvětlení. Jídla z některých zvířat, ryb a ptáků mohou vašemu organismu způsobit opravdové škody. My si ale nemyslíme, že pokud je budete konzumovat v malém množství, něco vám hrozí. To bychom nemohli brát v úvahu moderní technologie. Například ústřice se k nám nedovážejí z jiných zemí z moří a oceánů, ale pěstují se ve speciálních bazénech. Samozřejmě, že tam moc chemického odpadu nebude.

Kdo jaké jídlo konzumuje je jen jeho vlastní věc. Někdo dá na Bibli jiný na vlastní přesvědčení. V komentářích nám řekněte, jak se vy stavíte k rozdělení zvířat na čistá a nečistá. Možná pro vás bude zajímavé dozvědět se také o dalším odhalení vědců, které se týká geneticky modifikovaných potravin.