VELKÉ ZMĚNY PŘICHÁZEJÍ ZÍTRA PŘESNĚ V 19:55: 28. července je DŮLEŽITÉ datum pro 4 ZNAMENÍ

Novoluní v ohnivém znamení Lva nás čeká zítra 28. července v 19:55 a bude mít silný vliv na všechna znamení horoskopu, zejména na Lva.

Novoluní ve Lvu je důležité, protože ke stejnému datu očekáváme také začátek retrográdního Jupiteru v Beranu, takže máme dvě velké události, které budou znamenat tento týden.

Novoluní ve Lvu je astrologická událost, která v nás probudí touhy, které nosíme v srdci. To je důvod, proč zítra, když je novoluní ve Lvu, si uvědomíme přesně tu část sebe samých, která byla potřebná k provedení změn.

Novoluní ve Lvu bude mít také pozitivní aspekt s Jupiterem, takže bude naším štěstím a jakousi pomocí přivést uvědomění do té části nás samých, kterou jsme potlačovali. Astrologové se shodují, že novoluní ve Lvu přinese velké změny.

Novoluní ve Lvu silně ovlivní všechna znamení, zejména Lvy, Býky, Štíry a Vodnáře. Jeho pozitivní účinek nejvíce pocítí Beran a Střelec.

LEV
Novoluní ve vašem znamení vás nutí pochybovat o vlastním životě. Pocítíte příval silné energie, ale také nutkání bojovat za cíle, které jsou pro vás důležité. Prokážete bojovnost a vytrvalost ve svých cílech. Novoluní ve vašem znamení zachytí dobrý aspekt s Jupiterem v Beranu, takže máte šanci ve svém životě změnit něco, díky čemu se budete jako člověk cítit lépe.

Pokračování na další straně