Velký ZIMNÍ HOROSKOP Na Lvy čekají měsíce hrůzy a Ryby si konečně splní své sny!

RAK

Víte, co je pro raků na prvním místě? Ano, správně, jsou to peníze, A ty v nejbližších měsících budete mít více než obvykle. Nalaďte se na pohodovou vlnu a nebuďte ve středu z každého výdeje. Peníze se vám v pravou chvíli vrátí.

LEV

Tyto měsíce nebudou pro vás měsíci klidu a lásky. čekají vás dost složité situace a zkoušky, se kterými si však nakonec poradíte. Berte to tak, že právě negativní zkušenosti vás ve skutečnosti posílí.

PANNA

Rozchod, slzy a stres, bohužel takové situace vás čekají v těchto zimních měsících. Není zcela jasné, zda tyto události budou nakonec tak tragické, ale budete se jim muset postavit čelem a posunout se dál.

VÁHY

Listopad se ponese ve znamení rodiny, a to znamená, že se můžete dozvědět o miminku na silnici, nebo se stanete prarodičům. Rovněž tyto měsíce budete více trávit s rodinou jako obvykle.

štír

Štíři mají tyto měsíce svou vládu, právě listopad je jejich měsíc, který si opravdu užijí. Nebojte se ničeho, tyto měsíce jsou pro vás jako stvořené k plnění si vlastních snů a těch nejtěžších úkolů.

střelec

Buďte ostražití, protože tyto měsíce vám hrozí finanční krize. Dávejte si velký pozor na to co podepisujete, kolik vám vrátí paní u pokladny a zda všechny vaše bankovní transakce proběhly v pořádku.

Kozoroh

Pro vás tyto měsíce nebudou nijak zvláštní. Váš život půjde dál v zaběhnutých kolejích a určitě nečekejte, že by se v nejbližší době něco změnilo. Štěstí se na vás usměje až na jaře, ale počkat se vyplatí.

Vodnář

Tyto měsíce budou pro vás plné romantiky a lásky. Po dost těžkých chvílích na vás konečně čeká čas odpočinku a romantických zážitků s partnerem. Starosti najednou jakoby odplouvají a vy se budete cítit tak bezstarostně.

RYBY

Konečně je tu ta správná konstelace pro to, abyste si mohli splnit i ty nejtajnější sny. Chcete se naučit francouzsky? Začněte! Chcete vyrazit do zahraničí? Tak jděte! Právě tyto měsíce byste si měli všechno užívat plnými doušky.

Zdroj.somzena