Venuše se vrací do Vah a léčí všechnu bolest zraněných duší

Fotografie: 123RF
Fotografie: 123RF

Nyní máme příležitost zlepšit všechny naše vztahy ve všech oblastech našeho života a vše začíná tím, že máme rádi sami sebe.

Tento týden je plný magických událostí, které nám Vesmír posílá jako duchovní dary, kterých bychom měli využít. Venuše se vrací do svého oblíbeného znamení Vah, má pozitivní vliv na naše srdce a pomáhá nám lépe se orientovat v našich vztazích.

Venuše ve Vahách nás vybízí, abychom ve vztazích s lidmi kolem nás používali svou statečnost. Doba, kdy je Venuše v tomto znamení, je jako zrcadlo, které odráží naše srdce prostřednictvím našich vztahů. Toto je čas, kdy se učíme opustit minulost , skutečně přijmout svou vlastní sílu, přijmout a milovat sami sebe bezpodmínečně, bez ohledu na to, co lidé kolem nás říkají nebo dělají.

V našich srdcích leží síla změnit svět. Láska v nás může léčit, měnit a pozitivně ovlivňovat současnost, ve které žijeme, a tato transformace se děje v globálním měřítku, když všichni pochopíme, že vše na světě je součástí kosmického plánu.

Venuše ve Vahách: Rady z vesmíru pro každé znamení zvěrokruhu

Beran

Nyní je vhodné zaměřit se více na svůj rodinný život. Vytvořte harmonické prostředí ve vztazích s lidmi, kteří jsou pro vás nejdůležitější. Vesmír vás vybízí, abyste pěstovali emocionální bezpečí a projevovali svou lásku malými gesty.

Býk

Vesmír vám posílá velmi jasnou zprávu: je čas vyjádřit se bez masek a být maximálně kreativní. Použijte svůj šarm a půvab k vytvoření smysluplných vztahů s lidmi kolem vás a přilákejte ty, s nimiž nejvíce rezonujete.

článek pokračuje na další stránce…