Většinu žen po 50-tce trápí vrásky kolem očí a na krku: Neutrácejte za botox – toto omladí celý obličej a nestojí to skoro nic!

jak utáhnout pokožku očních víček
Maska „náhradní botox“
škrobová maska
Chcete-li připravit masku „náhradní Botox“ doma, budete potřebovat jen dvě složky – 2 lžičky bramborového škrobu a 1 vaječný bílek . Bílek vyšlehejte do husté pěny. Přidejte suchou přísadu a znovu rozšlehejte.

domácí obličejová maska
Když je hmota homogenní, aplikujte ji na čistou pokožku obličeje, krku, dekoltu, jakož i na ruce – to znamená na všechna místa, kde kůže rychle ztrácí pružnost a projevují se na nich známky věku.

botoxové maska
Když maska ​​zaschne, aplikujte na první vrstvu druhou a pak třetí. Když jsou všechny vrstvy vysušené, opláchněte masku. Během procedury je důležité být klidný a nemluvit.

domácí maska
Jaká je délka trvání této kúry? Udělejte masku každý večer po dobu 21 dní , a poté každý druhý den po dobu 14 dní. Po opláchnutí aplikujte hydratační krém. Výsledky jsou viditelné po 10 dnech, ale aby byly změny trvalé, nejlépe je v kúře pokračovat.

Vaječné masky na oči
Maska z vaječného žloutku a másla

Maska dokonale vyživuje a vyhlazuje pokožku. Účinně bojuje proti vráskám.

Smíchejte 1 žloutek s 1 lžičkou a změklého másla. Naneste na kůži horních a dolních víček silnou vrstvou. Lehněte si se zavřenýma očima na 20 minut. Snažte se uvolnit svaly obličeje. Odstraňte zbytky masky pomocí vatového tamponu navlhčeného v teplé vodě.

Pokračování na další straně…