Většinu žen po 50-tce trápí vrásky kolem očí a na krku: Neutrácejte za botox – toto omladí celý obličej a nestojí to skoro nic!

oční maska ​​se žloutkem
Maska vaječného žloutku s malin

Vitamínová maska ​​vyhlazuje jemné vrásky, viditelně osvěžuje a rozjasňuje pokožku.

Rozmačkejte 2 – 3 maliny vidličkou, přidejte žloutek a důkladně promíchejte. Aplikujte na pokožku horních a dolních víček. Směs nechte působit 15 až 20 minut, poté opláchněte teplou vodou.

oční maska ​​se žloutkem a malinami
Maska z vaječného žloutku a mléka

Nástroj vrátí mladistvý vzhled pokožce očních víček: budete překvapeni, jak rychle získají svěžest a pružnost!

1 žloutek smíchejte s 1 lžící sušeného mléka. Naneste masku na pokožku horních a dolních víček, nechte působit 15 minut a poté opláchněte teplou vodou.

oční maska ​​se žloutkem a mlékem
Vaječná maska ​​s medem

Poskytuje komplexní omlazení a zpevnění pokožky kolem očí. Pomáhá bojovat s jemnými vráskami.

Bílek smíchejte s 1 lžičkou ovesných vloček a 1 lžičkou medu. Naneste směs na pokožku pod očima, přikryjte mokrými vatovými tampony. Nechte působit 30 minut, opláchněte teplou vodou. Následně naneste na oční víčka jakýkoliv zvlhčující krém.

oční maska ​​s proteinem a medem
Maska z vaječného bílku s citronem a petrželkou

Složky mají silný stahující účinek. Rozjasňuje tmavé kruhy, čistí póry, dělá pokožku hladkou a pružnou.

Smíchejte vaječný bílek s 0,5 lžičky citronové šťávy a 0,5 lžičky petrželové šťávy. Aplikujte na kůži horních a dolních víček, zbytky naneste po celé tváři. Počkejte, dokud je směs zcela suchá, poté opláchněte teplou vodou. Snažte se mít pokožku uvolněnou.

maska ​​na víčka s proteinem a citrónem
Pamatujte: jakákoli maska ​​by měla aplikovat na důkladně vyčištěnou pokožku. Chcete-li dokončit ošetření proti stárnutí, na konec udělejte krku masáž obličeje kostkou ledu. Pohybujte se podél masážních linií zdola nahoru.

Zdroj:Dobrenoviny.sk