VLÁDA ŠTÍRA KONČÍ AŽ 22. LISTOPADU, TADY VÁS ČEKÁ: Toto je NEJKRITIČTĚJŠÍ období roku

  1. října vítáme vládu Štíra, čas, kdy jsme povoláni k transformaci a přechodu v oblastech našeho života. Přesouváme se ze vzdušného znamení Vah do vodnatých hlubin Štíra.

Všichni máme sílu kdykoli změnit svůj život a sebe, ale pod silou Slunce ve Štíru jsme ještě více vedeni a podporováni. Zatímco je Slunce ve Vahách, zaměřujeme se na naše vztahy s ostatními, ale zatímco je Slunce ve Štíru, stále se zaměříme na naše vztahy, jen téma bude trochu jiné. Zatímco v posledních týdnech se pozornost soustředila na vztahy s ostatními, pozornost se nyní přesune na vztah se sebou samým.

Každý rok, kdy Slunce vstoupí do znamení Štíra, jsme vybízeni ke znovuzrození a obnově. Všude kolem sebe můžeme vidět Matku Zemi dělat totéž, skoro jako by nás inspirovala ke změně našich životů, abychom se připravili na další kapitolu, která nás čeká.

Pod Sluncem ve Štíru jsme všichni povoláni svléknout svou kůži a znovu se narodit. Jsme také povoláni uznat rytmus a cykly života.

Štír je sám o sobě znamením, které představuje transformaci a metamorfózu, ale tato vláda přináší i zatmění Slunce. Zatmění jsou vždy mocnými portály transformace a představují posun nebo kvantový skok v naší úrovni vědomí. Život má tendenci nabírat jiný tón, když procházíme zatměními.

Sezóna Štíra je velmi citlivým a intuitivním obdobím, kdy můžeme skutečně zlepšit své psychické dary. Energie pro změnu, transformaci a vzestup do vyšších úrovní vědomí je také silná a můžeme ji využít k cestování do vyšších dimenzí a přijímání darů od Duchovních bytostí.

Tato energie dále zesiluje, když se přesuneme z října/října na listopad/listopad. 31.10. závoj mezi dimenzemi se ztenčuje a my cítíme tuto energii na začátku listopadu.

Listopad také přináší řadu mocných numerologických kódů, které jsou v souladu s vibrací andělů a duchovních průvodců.

Energie Štíra nás také povzbuzuje, abychom šli dovnitř a přemýšleli o tom, kde jsme byli, kým jsme a kým se stáváme. Je to velmi reflexivní čas, kdy se můžeme cítit citlivě na rytmy naší životní cesty.

Pokračování na další straně