Vše, co Nostradamus předpověděl pro rok 2022, SE SPLNILO, JEN TOHLE ZBÝVÁ!

Michel de Notre Dame , lépe známý jako Nostradamus, je francouzský lékař a prorok ze 16. století, který napsal nejslavnější knihu proroctví, která kdy byla vytištěna.

Kniha mu přinesla světovou slávu a skládá se z proroctví na několik staletí. Psal verše, které byly nejednoznačné, protože se bál, že bude prohlášen za čaroděje , ale také chtěl, aby tajemství proroctví zůstalo pro nezasvěcené neznámé.

Předpověděl četné události z historie: Francouzskou revoluci, velký požár v Londýně v roce 1666, posílení moci Napoleona a Adolfa Hitlera, přistání na Měsíci, smrt tří členů rodiny Kennedyů, teroristický útok na Světové obchodní centrum v New Yorku v roce 2001…

Nová válka

Jedno z jeho proroctví diktuje, že svět očekává další válku prostřednictvím útoku na Francii z východu. Je obtížné určit přesné datum jeho předpovědí, protože jsou založeny na astronomických pohybech, ale k tomuto útoku by mohlo dojít na jaře . Tato předpověď by mohla potenciálně odkazovat na napětí mezi Ruskem a USA, které hrozí eskalací. Rusko každým dnem posiluje svou armádu a jako svého spojence už našlo Čínu. Na druhou stranu NATO a USA již několikrát pohrozily „tvrdými následky“, pokud Rusko zaútočí na Ukrajinu.

Pokračování na další straně