Všichni říkali, že je hezká. Navzdory tomu se ve věku 30 let rozhodla udělat rozhodnutí, které jí zničilo život

Teprve po operaci se ukázalo, že lékař nemá žádnou kvalifikaci k výkonu praxe. Došlo k nejhoršímu. Ženský obličej se během několika měsíců změnil k nepoznání. Vypadala tak špatně, že ji ani její blízcí nemohli poznat. Oči a čelo jí otekly a ona přestala vidět na jedno oko. Vypadala opravdu špatně.

botox4

Žena se nakonec rozhodla navštívit odbornou kliniku a prosila o pomoc. Cítila se jako příšera a téměř nevycházela z domu. Nechtěla, aby ji někdo takhle viděl.

botox5

V roce 2013 se dcera ženy nakonec rozhodla jí pomoci. Už se nemohla dívat, jak je její matka unavená. Sofia poslala svou fotografii na kliniky po celé zemi. Všichni odmítli léčbu. Jeden člověk se jí však rozhodl pomoci. Byl to doktor Reza Jarrahy, který pracuje jako orální chirurg v nemocnici v Los Angeles.

botox6

Sofia nemohla uvěřit, že je tu někdo ochotný pomoci její matce. Okamžitě ji informovala a oba souhlasili, že budou jednat. Doktor udělal vše, co mohl, aby tvář ženy vypadala jako ta, kterou měla před nešťastnou operací.

„Je těžké popsat, jak jsem vděčný.“ Jen doufám, že mou chybu neudělá nikdo jiný … “

botox7

Carolin příběh by měl být varováním pro každého, kdo se snaží vypadat perfektně. Plastická chirurgie je past, která může vést do slepé uličky.

Zdroj:youtube