VYBERTE SI 1 KLÍČ Z OBRÁZKU A ZJISTĚTE, KTERÉ DVEŘE SE VÁM V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI OTEVŘEJÍ: Test podvědomých a skrytých tužeb

Zajímavé mohou být především testy s obrázky, které nám dávají na výběr, ale také odhalují, co se skrývá ve vaší minulosti, i to, po kterých cestách života vykročíte do budoucnosti.

Klíč je symbolem tajemství, ale i otevření jedné a uzavření druhé kapitoly a každá barva klíče na obrázku nese zvláštní symboliku.
Vyberte si jeden klíč a zjistěte, která zahrada se pro vás v blízké budoucnosti otevře:

Červený klíč

Jste statečný a vášnivý člověk, který neustále usiluje o nějaké dobrodružství nebo nové vzrušení. Je možné, že se často řídíte impulzivními emocemi a srdce vždy zvítězí nad rozumem. Červený klíč může symbolicky otevřít dveře lásce, což znamená, že vaše podvědomí chce něco změnit, pokud jde o romantický život. Pokud jste osamělí, může to znamenat, že budete aktivní při hledání spřízněné duše, a také to, že může dojít k nedůležitému setkání. Zaneprázdnění lidé, kteří zvolili tento klíč, mohou zlepšit vztah se svým partnerem a znovu podpořit intimitu. To je dobré znamení citových vztahů, stejně jako vztahů s rodinou. Láska je vaším hlavním průvodcem v nadcházejícím období!

Pokračování na další straně