Vyberte si dárek a dozvíte se, co vás čeká v novém roce

7. Změny se zcela určitě vašeho života dotknou a lze jej obrátí vzhůru nohama. Začne vám nové životní období. Překonáte vnitřní rozpolcenost. Měli byste více odpočívat. Dovolte si na chvíli zapomenout na práci. Pomůže vám to získat duševní klid a jasnou mysl.

8. Buďte trpěliví a dosáhnete to, co si přejete. Ve vašem případě by nějaké spěch nebylo vhodné. Buďte klidní, vše přijde v pravou chvíli. Zatím se věnujte každodenní práci.

9. Dosáhnete své. A bude to překvapení, protože je dost možné, že to nebude v té chvíli, kdy byste to čekali. Zatím dělejte, co vás napadne. Doba je vhodná pro spontánní činnost.

10. Na vás samých závisí, zda úspěšně přejdete do nové životní etapy. Život vám poskytne šanci, hlavně je ji nepropásnete. Vše se vyplní dle vašeho přání. Budete z toho mít užitek vy i ti, kteří jsou vám nablízku.

11. Harmonie ve vztazích s lidmi i světem. Posílejte světu dobro a vrátí se vám zpět. Získáte vše díky vytrvalosti, pracovitosti, kázni a také proto, že osud vám bude přát.

12. Nápady stávající zatím jen ve vaší představivosti získají šanci na realizaci. Získávejte zkušenosti a znalosti k další cestě vpřed. Nyní je nejvhodnější čas věnovat se sebezdokonalování.

Pokračování na další straně