Vyberte si měsíc – a přesně o vás popíšeme 2 slova

3. Energetický a emocionální.

Jste člověk, který v tomto životě touží po důvěře, síle a respektu. Vždy se snažíte udržovat dobré podmínky, abyste zajistili své blaho a zdraví svých blízkých.

Myslíte si, že přátelství je vzájemná ochrana, takže jste někdy příliš loajální a máte velký strach ze zrady, a to je váš problém: důvěra. Neustálá nedůvěra je známkou slabosti a to vás jen rozčiluje.

Nebojte se. Svou společnost si vždy pečlivě vyberete, což je velmi dobré, takže bez obav důvěřujte ostatním. Buďte sebevědomí a laskaví, protože vše, co dáte, se vždy vrátí. Váš život tak bude klidný, šťastný a zábavný.

4. Citlivý a soucitný.

Vždy jste snili o tom, že budete dělat skvělé věci, takže se z vás stal velmi milý člověk, který se obvykle zaměřuje na potřeby ostatních lidí.

Někdy nemáte dostatek odpočinku ani času na to, abyste splnili své touhy a potřeby. Mnohokrát jste si vytvořili obraz pomocí slov ostatních, což je špatně, a to je váš úkol: rozpoznat svou důležitost, talent a hodnotu.

Jste člověk s velkými vlastnostmi a city! Budete je moci prozkoumat, použít a odeslat do různých zdrojů.

Pomoc druhým je ano, je to vaše přirozenost, ale … Někdy stačí myslet na sebe a své osobní štěstí.

5. Nepříjemné a zvědavé.

Jste ušlechtilý, zvědavý a velmi objektivní člověk, a přestože jste docela přátelský a schopný konverzace, chcete zůstat se svými blízkými nebo jen trávit čas sám.

Veškerý tok hlavy protéká vaší hlavou, takže někdy trpíte nespavostí a stresem.

Vaším hlavním úkolem je důvěřovat více intuici (hlasu srdce), protože čím více to budete dělat, tím rychleji odstraníte překážky, které vám zabrání dosáhnout skutečného štěstí.

Pamatujte, že pokud necháte srdce být kompasem, myšlenkovou mapou a duší, nikdy se nezlomíte!

6. Harmonický a příjemný.

Ceníte si míru a víte, jak si užívat jednoduchých radostí života: sledování filmů doma o klidném víkendu, setkání s rodinou nebo přáteli v parku, popíjení šálku kávy v malé kavárně.

Jste velmi chytrý a zkušený člověk, takže chcete uniknout z konfliktů a shonu světa.

Trávíte spoustu času přemýšlením o budoucnosti, což vyvolává velké obavy a to je váš problém.

Kolikrát jste si pokazili dobrý den přemýšlením o něčem, co se nikdy nestalo? Nedovolte, aby váš život ovládly negativní myšlenky. Jste jeho pán. Buď šťastný!

Souhlasíte s popisem?

Zdroj.lifter