Vyberte si obálku a zjistěte, co si pro vás osud v září přichystal

3.Zdá se, že jste úplně zapomněli, že vaše fyzické schopnosti nejsou nekonečné. Je skvělé zvládat všechny pracovní úkoly a s jistotou postupovat po kariérním žebříčku. Ale je potřeba myslet i na sebe Navrhuji alespoň pokusit se delegovat některé své povinnosti na jiné lidi. Nemusíte nést zodpovědnost úplně za všechno. V opačném případě riskujete, že dostanete syndrom vyhoření a rozloučíte se s prací úplně. A to nepotřebujete ani vy, ani vaši kolegové, kteří si vás velmi váží. Pamatujte si to.

4.Letos v září je pro vás připraveno mnoho překvapení. Za prvé, ovlivní váš osobní život. Nové vztahy nebo pumpování starých vás rozhodně nenechají nudit. Buďte připraveni na cokoliv.Za druhé, příjemné peněžní doplnění není daleko. Možná se dočkáte zvýšení platu, o kterém jste už dlouho snili. Ale nevylučuji, že na vaši hlavu může najednou padnout solidní dědictví.

5.Pátá obálka slibuje špatné zprávy. Nebudu lhát, věci se dějí. V první řadě se to týká vaší finanční situace. Není tajemstvím, že si musíme projít náročným podzimem a zimou. Zkuste si pevněji utáhnout opasky a předem si naplánujte všechny výdaje. Radím vám, abyste neutráceli peníze za zbytečné nákupy. Prozatím se bude muset opustit nové podzimní věci. Ale nebojte se, protože do října by se situace měla stabilizovat. Jen musíte být trpěliví!

6.Pokud jste si vybrali šestou obálku, letos v září najdete spoustu zajímavostí. Spěchám vám blahopřeji: vaši pojistku a pohon lze jen závidět. Jste připraveni generovat nápady i v noci! Ale snažte se nespěchat. Připravte se, že ne všechny plánované projekty budou realizovány. Zkuste se soustředit na to nejdůležitější. Vyberte několik úkolů, které chcete nejvíce vyřešit. A věnujte jim svůj pracovní čas. Pokud na sebe začnete brát všechno najednou, ve výsledku vám nezbude nic.

Doufám, že vás předpovědi na září potěšily. Zajímalo by mě, jestli na takové věci věříte? Bylo by skvělé, kdybyste se o svůj názor podělili v komentářích!