Záchranáři po 3 dnech vytáhli psa z pasti ve stoce. Téměř měsíc si ho nikdo nevšiml

Malá fenka jménem Sophie prošla dlouhou a složitou operací, která vedla k její záchraně poté, co uvízla ve stoce a několik dní byla bez možnosti vidět sluneční světlo.

Toto zvíře bylo již přes měsíc pryč z domova a jeho majitelé nemohli vypátrat, kam se dostalo. Avšak jednoho dne kolemjdoucí zachytil zvuky pronikající z podzemí. Byly to jednoznačně zoufalé zvuky psa, který potřeboval pomoc. Muž okamžitě kontaktoval hasiče, kteří pochopili vážnost situace a ihned se pustili do akce. S nasazením všech sil se snažili co nejrychleji vysvobodit Sophie z jejího mučivého vězení.

Nešťastný pes uvízl v odpadní trubce a vyžadovalo to úsilí několika techniků a speciálního vybavení, aby byl vysvobozen. Po osvobození fenky zjistili záchranáři, že zvíře bylo v této nebezpečné situaci minimálně 3 dny a dlouhodobé uvěznění by nepřežilo. Naštěstí se Sophie po vyproštění ukázala být pouze velmi vyděšená a zaneřáděná, avšak po uklidnění a nakrmení nevykazovala žádné známky traumatu nebo jakýchkoli zranění.

článek pokračuje na další stránce…