Zdravotní stav Bruce Willise se rapidně zhoršil, říká manželka

Bruce Willis
Bruce Willis

Hollywoodská ikona Bruce Willis prochází náročným obdobím, kdy jeho zdravotní stav rychle upadá. Nedávno se stalo veřejným vědomím, že herec bojuje s progresivní demencí. Jeho manželka nyní rozhodla mluvit o aktuálním stavu herce v americkém pořadu Today.

V rozhovoru uvedla, že situace se neustále zhoršuje, a není si jistá, zda Bruce má plné povědomí o svém současném stavu. Manželka také sdílela, že nemoc má vliv na celou jejich rodinu a je to pro ni velmi těžké.

Emma Hemingová Willisová, manželka slavného herce Bruce Willise, se rozhodla hovořit o zdravotním stavu svého manžela. Dříve velmi oblíbený hrdina mnoha filmů se potýká s frontotemporální demencí, na niž zatím neexistuje žádná léčba. Tato nemoc však nepůsobí pouze na samotného herce, ale ovlivňuje i celou rodinu, která se s jejími následky snaží vyrovnat.

Bruce má pět dcer, a Emma s každou z nich diskutuje o zdravotním stavu jejich otce. Tato situace není pro žádnou z nich jednoduchá. „Učím se, že demence je nesmírně náročná.

Pro člověka, který s ní bojuje, je to velmi těžké. Pro rodinu je to také velké břemeno. A pro mě, Bruce a naše dcery to není jinak. Když se říká, že je to nemoc, která zasahuje celou rodinu, má to opravdu hluboký význam,“ sdělila Emma v pořadu Today a s emocemi v očích doplnila, že vidí, jak se její manžel rozpadá před jejíma očima.

článek pokračuje na další stránce… OTOČ LIST