Zemřela Carol ze seriálu Krok za krokem. Prohrála boj s rakovinou

V neděli ráno došlo k poslednímu vyhasnutí hvězdy seriálu Krok za krokem, Suzanne Sommers. Tuto smutnou zprávu oznámil mluvčí R. Couri Hay na webu Page Six. Herečka, která dlouhodobě bojovala s rakovinou prsu, zemřela pouhý den před svými 77. narozeninami. I přesto, že se jí podařilo jednou porazit tuto nemoc, bohužel se letos vrátila s plnou silou.

Herečka Suzanne Somers, známá z oblíbeného televizního seriálu Krok za krokem, zemřela v neděli ráno ve svém domě. Mluvčí herečky, R. Couri Hay, oznámil, že Suzanne Somers odešla klidně doma v brzkých ranních hodinách 15. října. Po dobu více než 23 let odvážně bojovala s agresivní formou rakoviny prsu. Během svého posledního okamžiku byla obklopena svým milujícím manželem Alanem, synem Brucem a nejbližší rodinou.

Suzanne se potýkala s nemocí již od roku 2000, kdy jí byl diagnostikován první melanom. Krátce poté se u ní objevila rakovina prsu, s níž bojovala mnoho let. Myslela si, že tuto nemoc překonala, ale bohužel se zákeřná nemoc letos opět vrátila. Její zdravotní stav začal dramaticky deteriorovat na začátku tohoto roku. Smutnou zprávu o svém zdravotním stavu herečka sdělila na svém Instagramu až v létě.

článek pokračuje na další stránce…