Žena požádala starší sousedku, aby hlídala její psy – o týden později dostala dopis, který jí vehnal slzy do očí

Každý majitel domácího mazlíčka ví, co se myslí, když se řekne, že se zvířata časem stávají členy rodiny. Domácí mazlíček je vždy rád, že vás vidí a radostně vás pozdraví ve dveřích, když se vrátíte domů.

Jsou loajální, chrání nás a těší se z naší společnosti. Domácí mazlíčci jsou zkrátka významnou součástí naší vlastní pohody a tento případ to velmi dobře potvrzuje.

Žena ze Spojených států jela na výlet, a proto potřebovala někoho, kdo by se postaral o její tři psy: Smokeyho , Orea a Jennifer.

Najít hlídače pro jednoho psa je snadné, ale postarat se o tři psy a vyvenčit je není nejjednodušší úkol na světě. Nemluvě o tom, do jehož domova by se vešli tři psi zároveň.

Žena se rozhodla zeptat vedle bydlícího důchodce, o kterém věděla, že byl v době cesty doma. Muž byl šťastný a souhlasil s žádostí.

Když se pak žena vrátila z dovolené domů, našla pod dveřmi zastrčenou obálku. Dopis poslala její starší sousedka a po přečtení byla žena nucena jej sdílet, aby ho ostatní viděli.

Z toho dojemného dopisu mi běhal mráz po zádech

Když začala číst vzkaz, který zanechal soused, netrvalo dlouho a ženě zvlhly koutky očí. Ze slov napsaných na papíře mu běhal mráz po zádech a byl opravdu dojat.

Pokračování na další straně