„ŽENA se u gynekologa necítila tak trapně jako já toho dne

Ráno bylo naopak tak hektické, že jsem musela nasnídat a obléknout děti, zabalit svačinu a pak je odvézt do školy a školky – jen v polovině obvyklého času.

Nakonec jsem to udělala, dostala jsem se domů o 3/4 9, ale neměla jsem čas se znovu vykoupat, jednoduše jsem zvedla žínku z okraje vany, abych se připravila na kontrolu a byl čistý „tam dole“.

Už jsem se tedy cítila čistá, naskočila jsem do auta a spěchala k lékaři! Rozhodla jsem se, že během vyšetřování budu přemýšlet o procházce ulicemi Paříže.

Po krátké prohlídce doktora řekl: Vidím, že dnes jte měla malou speciální přípravu … Netušila jsem, co si mám myslet, jen jsem chodila po pařížských ulicích … Zapomněla jsem, co se stalo a pak obvyklou denní rutinu , vaření, přivedla jsem děti ze školy a pak jsem jim pomohla s učením.

Večer se moje dcera vyděšeně zeptala: „Mami, kde je žínka v koupelně?“ K tomu jsem právě řekla, že jsem to vyhodila, pořiď si další. Moje dcera řekla: „Ale bylo v tom všechno moje třpytky a flitry!“ No skoro jsem se propadla do země už chápu co tím doktor myslel…

Opravdu vtipné, ale také strašně trapné! Jaký je váš názor?

Zdroj:marta25.ru