ZJISTĚTE PODLE TABULKY SVOU IDEÁLNÍ HMOTNOST. MOŽNÁ BYSTE VŮBEC NEMĚLI DRŽET DIETY, ALE SPÍŠE NAOPAK, PŘIBÍRAT

Příroda každému z nás něco nadělila a nebrala přitom ohled na žádné standardy. Jakoby i mohla, když právě ty jsou takové nestálé !? Existuje také možnost, že se se svým zjevem a zejména s váhou vypořádáme přirozeně – tedy se budeme mít rady takové, jaké opravdu jsme. Is kilogramy navíc, is těmi, které nám možná chybí.

Zdravá hmotnost je taková, při které se ve svém těle cítíte komfortně. Po překročení této hranice se může stát, že nepohodlí okamžitě pocítíte. Nejčastěji se projeví v podobě hormonální nerovnováhy, problémů s klouby či s cukrovkou. To jsou však už opravdu jen ty horší případy.

Četné studie se shodují v jednom faktu, a sice, že průměrná žena dneška váží o 6 kilogramů více než by vážil její partner před 22 lety. Koncept id

lní hmotnosti se změnil – dnes je přinejmenším o 5 kilogramů vyšší. Paradoxní, ne? Právě dnes, v době chorobně štíhlých nohou a bříšek, v době, kdy baculky nemají místo ve společnosti. Kdysi byla pořádná žena krev a mléko. Dnes je to naopak a přece jsme v průměru o 5 kilogramů těžší.

Zdroj:Babskeveci.sk