Znamení, že vaši andělé strážní jsou vám nablízku

Protože jsou andělé bytosti světla, můžete se setkat i se záblesky bez příčiny, podivným světlem na nebi a dalšími podobami. U vás doma nebo v jiných prostorách se můžete setkat se změnami teplot. Podivný chlad je často příznakem duchů, teplo naopak znamením přítomnosti energie. V takovém případě se může vyskytnout i skutečný pocit přítomnosti něčeho kolem vás. S tím souvisí i šepot, který k vám mluví přesně o tom, co vás zrovna trápí.

Přicházejí ve snu

Během snění jste mnohem více otevření vnímání dalších realit. Proto zejména opakující se sny a velmi živé snění předávají nějaký vzkaz. Kdykoli se vám něco takového v delším horizontu přihodí, začněte pokládat správné otázky. Co se mi snažíš sdělit? Co mi přinášíš? Opravdu se nad tím zamyslete. Odpověď k vám v nějaké podobě dorazí a ta první je prakticky vždycky ta správná. Nepochybujte o nich, a hlavně jim za zprávu poděkuje.

Po celou dobu vám totiž jemně šeptají do ucha a pošťuchují vás ke správnému rozhodnutí. Drží vás tak za ruku, zatímco se odhodláváte k odvážnému kroku, který vám často připadá jako nesmírně těžký. Nenechají vás padnout, jen musíte mít víru.