Zpráva pro nový rok 2021 – vyberte jednu obálku a přečtěte si zprávu

Druhá obálka

Vždy se díváte dopředu s optimismem a snažíte se nikomu neukazovat svou skutečnou náladu. Bojíte se požádat o pomoc a spoléhat se na ostatní. Ale až v novém roce byste měli využít podpory vaší rodiny a přátel. Mimochodem, pomoc může přijít i z neočekávané strany a je velmi užitečná. A také, pokud požádáte o pomoc své okolí, pochopíte, kdo z vašich blízkých se k vám opravdu chová z celého srdce a úcty a kdo jsou prostě „dobří“ přátelé.

Třetí obálka

Kytice ohromujících sedmikrásky! Co to znamená? Pouze to, že pro své úplné štěstí tolik nepotřebujete! Radujte se z toho, co máte. Někdy si nevšimneme jednoduchých maličkostí, díky nimž můžeme být v životě neuvěřitelně šťastní. Obdržíte mnohem víc, než očekáváte. Přestaňte toužit po nedosažitelném, jinak přijdete o to, co vás vlastně může udělat šťastnou.

Čtvrtá obálka

Žádný člověk nemůže žít bez lásky. A je čas, abyste tomu porozuměli a našli pro ni místo ve svém životě. Nebojte se milovat a být milován, důvěřujte svým pocitům a prostě si užívejte. Láska může naplnit život smyslem a stát se skutečnou odměnou!

Pátá obálka

Pamatujte, že jednou z nejhorších lidských vlastností je chamtivost. V příštím roce ukažte lidem kolem sebe co nejvíce štědrosti a štědrosti. Samozřejmě není možné být dobrým pro absolutně každého, ale to není důvod, abychom se před každým uzavírali. Buďte dobří k sobě a ke svým blízkým.

Šestá obálka

Pokud jste zvolili šestou obálku, máte opravdu štěstí. Toto je obálka možností! Pokud na své cestě uvidíte nějakou překážku, pak to nejsou potíže, je to příležitost, kterou na vás život „hodí“. Proto stojí za to vám poradit, abyste objevili co nejvíce nového.

Zdroj:Esoteric