Zubař si před pacientem pustil video s návodem, jak mu spravit zub

Mnoho lidí má ze zubaře panický strach. Představte si, že si sednete do křesla a váš zubař si začne pouštět video s návodem, jak zub spravit. To vás asi moc neuklidní. Opravdu bizarní situaci zažil jeden muž na dovolené v Mexiku. Bohužel ho jeho zub rozbolel natolik, že musel k místnímu zubaři, kterého vůbec neznal. Ten se nejdříve podíval, co přesně bude pacientovi spravovat, a pak si s úplným klidem vyhledal na YouTube videonávod a podle něj postupoval.

Že jsou zuby vděčným tématem, se ukázalo velmi záhy. Jeho krátké video zhlédlo přes milion lidí a rozproudila se pod ním vášnivá diskuze o zážitcích ze zubařského křesla.Pustil před ním výukové video, jak opravit zub

Přišel jsem k zubaři v Mexiku a ten se začal dívat na videonávod, než mi začal zub spravovat,“ uvedl tento mladý muž u krátkého videa ze zubařské ordinace.

Na něm se kouká do kamery trochu vyděšeným pohledem a nenápadně zabírá obrazovku, na které běží návod, jak spravit zub. Bohužel později neuvedl, jak celá návštěva dopadla a jestli byl s prací zubaře spokojen.

Toto krátké video však stačilo na to, aby zde desetitisíce lidí začaly přidávat vlastní zkušenosti, které nedopadly úplně nejlépe. „Už nikdy si nenechám ošetřit zuby v Mexiku, kde mi udělali kořenový kanálek ​​na špatném zubu,“ napsal jeden z komentujících nezáviděníhodnou zkušenost. „Před rokem jsem doslova utekla ze zubní ordinace v Mexiku, když jsem viděla jejich zrezivělé nástroje. Řekla jsem ne, musím jít,“ napsala jiná uživatelka zážitek ze zubní ordinace.

článek pokračuje na další stránce…