14. ČERVNA 2022 PŘICHÁZÍ ÚPLNĚK: Ženy, je velmi důležité, abyste TO udělaly!

  1. červen je dnem neuvěřitelných příležitostí, neuvěřitelných známostí, které přinášejí úspěch a výměnu nejrůznějších nápadů. Pro ženy je zvláště důležité, aby byly v tomto období a do konce měsíce ženské a své. Neexistuje žádná mužská energie, agresivita, zvedání těžkých břemen a dělání věcí na sílu. Pro muže je důležité se ovládat, aby se z nich nestal rváč.

Abyste byli v harmonii a nedovolili si zbytečný stres, udělejte si jasnou volbu (to vám pomůže vše nezkazit), předvídejte budoucnost (tedy si předem představte, jak by měl váš život vypadat) a rozeberte si kroky (ne vše funguje poprvé, někdy stačí vybrat jiný klíč pomocí jiného řešení a přístupu).

Buďte kreativní, vyzkoušejte něco nového, ukažte se světu. Květ. Nyní je čas!

Naplňte se dobrým a pozitivním. Odpusťte si vše, co jste nedokázali – pokud to nevyšlo, znamená to, že ne. Zbavte se přebytečné zátěže. Prostě přijměte to, co se děje, takové, jaké to je. Je to jako přijímat dar…

Důležitou otázku je dobré si položit brzy ráno 14. června po probuzení. Během dne dostanete odpověď z úplňku. Odpověď vám přijde jako ideální řešení.

Vyhoďte nepotřebné věci a nahromaděné odpadky. Ukliďte dům, vyčistěte duši a mozek.

V tomto období je důležité zavést do života některé zdravé návyky.

Spěte, cvičte, dbejte na stravu – pokud chcete uspět, musíte začít u sebe!

Zdroj:esoteric