3 důvody, proč muži opouštějí ženy, které milují: Někdy samotná láska k udržení vztahu nestačí

Je to smutné, když muž opustí svou ženu a žena neví proč. Mohou strávit měsíce, někdy i roky, snahou na to přijít, zatímco se učí, jak se s rozchodem vyrovnat. Pokud se však budete zabývat minulostí, budete na tom hůř, než když vás žena opustila. Tato myšlenka vás k ní udržuje připoutaného a brání vám v setkání s někým jiným. Mnoho žen se domnívá, že důvodem, proč je opouští milovaný muž, je strach ze závazků, ale existují i jiné důvody.

Zde jsou tři upřímné důvody, proč muži opouštějí ženy, které milují:

1. Cítí se pod tlakem a nedoceněný

Mnoho mužů je citlivě vystaveno emocionálnímu tlaku a snaží se mu co nejrychleji vyhnout. Často si myslí, že nic z toho, co dělají, pro vás nikdy nebude dost dobré. Stáhnou se proto do své ulity a odmítají vám cokoli prozradit.

I když se říká, že ženy rýpáním vlastně jenom projevují svou starost, neustálé handrkování a celkově negativní vyznění komunikace je něco, co prostě spousta mužů neunese. Často vůči němu otupí, přestávají ženu poslouchat nebo brát vážně, ta je čím dál frustrovanější a celá situace nabírá na obrátkách. Takový vztah se může změnit v naprostou apatii, nebo naopak… ve svůj vlastní konec.

Pokračování na další straně