3 NEJŠŤASTNĚJŠÍ ZNAMENÍ EGYPTSKÉHO HOROSKOPU: Zkontrolujte, zda jste se narodili pod hvězdou, která předpovídá váš šťastný osud

Egyptský horoskop se skládá ze znamení, která se značně liší od klasických znamení zvěrokruhu , na která jsme zvyklí ze západní astrologie. Tento horoskop vypráví o zvláštních hodnotách a vlastnostech znamení a tři se vyznačují svým šťastným osudem a osobností.

Narozeni od 1. do 7. ledna, od 16. do 28. června, od 1. do 7. září a od 18. do 26. listopadu

Nil je prvním znamením egyptského horoskopu a představuje nový začátek a pozitivní životní změny. Toto znamení je symbolem plodnosti a úspěchu a lidé, kteří ho nosí, mají velmi klidnou energii a povahu.

Jejich výhodou je, že pěstují sebelásku. Nemají rádi konflikty a vždy se snaží zachovat kolem sebe mír. Často je pohání vášeň, ale jak jsou vášniví, jsou také moudří.

Tajemství jejich úspěchu spočívá v tom, že dovedně pozorují svět kolem sebe a využívají tyto zkušenosti k plánování svých aktivit v budoucnu. Jsou velmi praktické, ale také světlé . Vyvinuli si charisma a snadno přitahují lidi kolem sebe. Mají rádi materiální zabezpečení a zasloužené odměny, ale také věří, že pomoc druhým je předpokladem dobrého života.

Pokračování na další straně