3 znamení horoskopu čekají bouřlivé další tři dny: Jejich nejhorší obavy se naplní

2. Býk

Býk bude vzpomínat na staré dobré časy. Jistě, ty staré dobré časy byly plné nebezpečí, vzrušení a bezstarostnosti, ale zdají se jim tak teplé a rozmazané. Ve snaze získat zpět trochu toho starého hřejivého a rozmazaného pocitu mohou jít ven a pokusit se ho získat, ale budou se mýlit.

Neexistuje žádná „cesta zpět“, a přestože je to může mrzet, vědí, že je to pravda. Kdysi byli bezohledným zvířetem z party a představa, že by v sobě měli tuto vlastnost, je děsí – děsí je to natolik, že je to zároveň svádí k pokusu získat ten pocit znovu. A jestli se něčeho bojí, tak toho, že se stanou tím, kým byli.

3. Blíženci

Blíženci se nejvíce bojí toho, že se budou muset podívat do zrcadla, aby si ověřili, zda jsou upřímní. Jsou dobří, ctnostní a dělají správné věci, ale existuje několik „tajemství“, která uchovávají, a některá mohou dokonce působit jako neuvěřitelně asociální. Během Měsíce Ryb budou v pokušení nahlédnout do všeho, co je dělá jedinečnými.

Vědí, že je to nebezpečná cesta a že se jim to, co vidí, nemusí líbit, ale přesto po ní půjdou. Je „něco ve vzduchu“, co je nutí k těžké sebereflexi. Když si opravdu uvědomí, co před sebou a před světem skrývali, možná si budou chtít dát dobrý šálek čaje