5 neobvyklých znaků na vašich rukou, které naznačují, že jste chráněni Vyšší mocí

Proč lze o některých lidech říci, že mají štěstí, ale o jiných ne? Co chrání některé jedince před hrozbami, problémy a dává zelenou téměř každému podniku? Je možné, že Vyšší síly spolupracují s těmi šťastnými a chrání je na cestě. Ale častěji je to všechno z nějakého důvodu, ale pro nějaký zvláštní účel a poslání.

Linka strážného anděla

Proč lze o některých lidech říci, že mají štěstí, ale o jiných ne?  Co chrání některé jedince před hrozbami, problémy a dává zelenou téměř každému podniku?

Linie „Guardian Angel“ je linie, která probíhá paralelně s linií života. Toto je druh ochrany před vyššími silami. Dokud taková čára běží vedle čáry života, člověk nezemře, bude schopen překonat všechny potíže a dokonce vyjít vítězně v jakékoli záležitosti. Jsou chvíle, kdy čára zmizí. V tomto případě člověk často začíná mít vážné problémy v životě.

Vyvinutá hora Pluto

Proč lze o některých lidech říci, že mají štěstí, ale o jiných ne?  Co chrání některé jedince před hrozbami, problémy a dává zelenou téměř každému podniku? -2

Dalším znamením, že jste oblíbenci Vyšších sil, je vyvinutá hora Pluto, která vypadá spíše jako pata zasahující do vašeho zápěstí. Starověké národy věří, že lidé s takovým kopcem mají „starou duši“ a přišli na tento svět z nějakého důvodu. Může dokonce měnit události a historické podmínky.

Pokračování na další straně