7 děsivých příznaků, které prokážou, že jste byli poškozeni nebo oklamáni

Život každého z nás se skládá z černých a bílých čar nebo černých a bílých pruhů. Pokud však člověk uvízne v tom druhém a nemůže se z něj dostat, pokud na něj prší starosti a neštěstí jako z rohu hojnosti, stojí za to se zamyslet, zda neovlivňuje život někoho jiného. Je ovšem nepravděpodobné, že by tento člověk byl tak mimo, že by se rozhodl škodit vám tak zákeřným a nebezpečným způsobem. Každý člověk je však jiný a nikdo není před démonickou žárlivostí v bezpečí. Podle jakých znamení můžete pochopit, že jste podvedeni, zraněni nebo prokleti, si řekneme.

1. Zmizelé nebo poškozené osobní věci nebo fotografie

Nejčastější a nejspolehlivější možností je poškození věcí oběti. Proto nejprve pečlivě zkontrolujte, zda vám ve skříni nechybí nějaké cenné věci nebo věci, které neustále používáte. Zvláštní pozornost věnujte spodnímu prádlu. V gumičkách kalhotek a podprsenek se mohou nacházet černé nebo červené jehly či nitě. Pečlivě si prohlédněte fotoalbum. Fotografie mohou chybět nebo být roztrhané. Pokud jsou na nich například mezery v obličeji nebo na těle nebo propíchnuté oči, podezření by mělo být zcela rozptýleno.

2. V domě nebo v jeho blízkosti se objevily neznámé předměty

Někdy se věci objeví, místo aby zmizely. Pokud si například v kabelce, bundě nebo v kapse kabátu všimnete něčeho, co zjevně není vaše, měli byste se toho co nejdříve zbavit. Může to být cokoli, například vlněné nitě nebo kapesníky. Zkontrolujte všechna místa v domě, kam se obvykle nedíváte, například rámy dveří a prahy. Pokud bydlíte v soukromém domě, buďte obezřetní, protože hledání bude pravděpodobně epické. Doufejme, že se předměty dají najít někde na zahradě. Na stěnách domu mohou být namalovány neznámé symboly nebo v zemi zakopány prokleté předměty. Hromádky hřbitovní zeminy pod prahem nebo zlomené jehličí ukryté poblíž dveří. Podezřelé předměty je třeba vyhodit nebo spálit. Dalším způsobem, jak získat prokletý předmět zpět, je, že ho nešťastník daruje. V tomto případě je obtížnější pochopit účel suvenýru. Pokud však něco vypadá podezřele, jednoduše to zahoďte. Případně jej „použijte“. Tato metoda vám také umožní uniknout zlému oku a škodám.

3. Začala nespavost a noční můry

Když jsou zmatené, spánek je mělký nebo zcela vymizí. Ve vzácných chvílích, kdy se jim podaří usnout, pak začínají noční můry. Účelem nočních můr je vyvolat v lidech pocit úzkosti, narušit jejich duševní zdraví a způsobit jejich únavu. Oběti si nemohou odpočinout a cítí se pod neustálým tlakem, unavené a letargické. Navíc samotný sen může být děsivý a strach nemusí zmizet, ani když se oběť probudí. Naše tělo může pociťovat zvláštní účinek a aktivně se bránit. Sny je třeba pečlivě sledovat a možná se v nich skrývá skutečná příčina problému.

Pokračování na další straně