7 malých znamení, že osoba, kterou milujete, je vaše pravá spřízněná duše

Spřízněná duše je ten zvláštní člověk, který je s vámi na stejné vlně, se kterým je vše přirozené, který správně interpretuje vaše slova a se kterým můžete být zcela sami sebou. Spřízněná duše je něco, po čem všichni toužíme, proto procházíme rozchody a přecházíme ze vztahu do vztahu, dokud nenajdeme spřízněnou duši.

Jsou šťastlivci, kterým se podaří se svou spřízněnou duší spojit poměrně rychle. Většina z nás si však většinou vystačí s málem. Spokojíme se s pohodlím, společností, penězi a fyzickou intimitou. Ale nemůžeme si dlouho nalhávat: nespokojenost a frustrace tu budou vždy, protože máme pocit, že přicházíme o něco velkého. Vrháme se tedy znovu do hledání, ale většinou děláme stále stejné chyby.

Je těžké si uvědomit, že děláme stále totéž. Aby to skutečně fungovalo, je třeba odstranit nepořádek z minulosti a vytvořit prostor pro čistotu, která přitahuje spřízněné duše. Teprve až budete zcela vyrovnaní sami se sebou, budete připraveni se setkat.

Zde je 7 malých znamení, že jste našli svou spřízněnou duši

1. Máte duchovní spojení

To je priorita číslo jedna. Prostě víte, že je, a že poznání pochází z hlubší, nevysvětlitelné části vaší duše. Neroste to ve vás. Nejsou k tomu žádné otázky. Vy prostě víte a on to ví.

Máte pocit, že jste se setkali se svým dávno ztraceným alter egem a vztah vám padne jako oděv šitý na míru. Budete se divit, co to do vás vjelo, co se s vámi děje. Prostě to z vás vytřese duši a otevře vám nové dimenze.

2. Měli silné komunikační schopnosti

Jakmile je navázáno spojení duše, dalším krokem je komunikace. Silný vztah spočívá na silné komunikaci. To obvykle nezpůsobuje problémy mezi spřízněnými dušemi. Otevírám se jeden druhému s takovou přirozenou upřímností, která může být zpočátku překvapivá, ale z dlouhodobého hlediska je již základní.

Ale nikdy neberte jako samozřejmost, že vaše spřízněná duše bude vědět, co chcete nebo co si myslíte, i bez toho, pokud budete poslouchat ty velké. Ne. Ačkoli vaše duše patří k sobě, a to je hluboce zakořeněné poznání duše, ani jeden z vás nejste čtenáři myšlenek. Klidně s ním komunikujte, protože to pochopí.

3. Oba jste uzemněni

Na vztahu spřízněné duše je krásné to, že když jste jedna, stojíte na pevných nohách odděleně. Oba jste si jistí tím, kým jste, ne tím, kým můžete udělat toho druhého. Spřízněné duše jsou sebevědomé, mají vysoké sebevědomí, jsou si vědomy svých hodnot a nedostatků, vyrovnaly se se svými minulými příběhy a přebudovaly se pro úplné bezpečí svých duší. Jsou založeni na duchu.

Pokračování na další straně