7 ŽENSKÝCH JMEN SE ŠŤASTNÝM OSUDEM

Monika

Některé ženy tohoto jména sice vládnou svým rodinám železnou rukou, většina z nich jsou ale milé, citlivé a úžasné bytosti, které stojí za to milovat. Jejich inteligentní pohled vás hned napoprvé přesvědčí o tom, že nudit se s nimi rozhodně nebudete. Často se zajímají o duchovní vědy a konverzace s nimi bývá nezapomenutelným zážitkem. Ve vztazích se ovšem projevují značně kriticky.

Radka

Sympatická žena, kterou v životě provází štěstí, bohužel ale zažívá potíže v partnerských vztazích. Ačkoli bývá v podstatě domácí typ a ráda by si založila rodinu co nejdříve, většinou trvá velmi dlouho, než najde partnera, který bude vyhovovat jejím představám. Naopak, muži jí často způsobují citové problémy, s nimiž se jen těžko vyrovnává. V partnerství bývá velmi věrná, a když konečně najde toho pravého, většinou s ním zůstává po zbytek života.

Aneta

Její nadprůměrný intelekt zaručuje, že dosáhne úspěchu všude tam, kde jiní většinou selhávají. Umí být velmi přesvědčivá a cílevědomá, což zaručuje, že se na ni jen tak nezapomene. Její živočišná a divoká povaha z ní činí zajímavý objekt pro muže všech věkových kategorií, ona však zpravidla věnuje své srdce jen tomu, kdo jí poskytne životní jistotu a bezpečí.

Tamara

Nositelky tohoto jména bývají velmi romantické a svoje sny a touhy si většinou splní už v mládí. Přestože jim život přináší řadu změn, které nemusí být vždy zrovna příjemné, ony se jich nebojí a snaží se je využít ke svému osobnímu růstu. Svojí laskavostí si rychle dokážou získat ostatní. Pokud vytrvají, dočkají se zasloužené odměny v podobě zásadních životních událostí, které obrátí jejich životy tím správným směrem.