8 způsobů, jak se zbavit negativní energie ve vaší domácnosti během okamžiku

Není nic horšího, než mít pocit, že ve svém vlastním domě nemáte dostatek energie. Váš domov by měl být útočištěm pozitivity, optimismu a štěstí, nikoli místem, které z vašeho života vysává klid a radost.

Zde jsou nejúčinnější způsoby, jak během okamžiku zbavit svůj domov negativní energie. Můžete je dokonce hned vyzkoušet.

1. Vyvětrejte

Prvním krokem k odstranění veškeré negativní energie z vašeho domova je větrání. I když je venku zima, otevřete okna dokořán a pokud možno vytvořte trochu průvan, aby veškerá stagnující energie opustila byt. Čerstvý vzduch může být neuvěřitelně silný.

2. Vytřeste polštáře a přikrývky

Dokud jsou okna stále dokořán a vzduch stále volně proudí do vašeho domova, popadněte všechna prostěradla, přikrývky a polštáře, vytřeste je, jak jen můžete, a esteticky je naaranžujte.

3. Vypalujte kadidlo

Pálení kadidla je velmi stará duchovní praxe (např. kněží pálí kadidlo při slavnostních mších a buddhističtí mniši používají kadidlo při meditaci). Proč nepoužívat kadidelnice u vás doma? Kadidlo pomáhá odstraňovat negativní energii a vytváří klidnou a vyrovnanou atmosféru.

4. Opravte nebo zlikvidujte všechny rozbité/vadné položky

Máte rozbitou židli a už více než rok si ji chcete nechat opravit? Když to neuděláš teď, neuděláš to nikdy. Věnujte nějaký čas věcem, které jsou rozbité, protože ve svém domě zadržujete negativní energii. Pokud tyto předměty neopravíte, vyhoďte je nebo, pokud jsou stále použitelné, darujte je.

Pokračování na další straně