Alkohoroskop: Jak se chovají znamení zvěrokruhu v opilosti

Panna

Zástupci tohoto znamení jsou známí svým příkladným chováním, proto pijí málo a opatrně. To znamená, že si nápoje většinou vybírají s velkou péčí. Málokdy nad sebou ztratí kontrolu, ale když se jim to podaří, změní se to ve skutečnou show.

Ve stavu opilosti se panny oddávají zábavě, nestydí se flirtovat s lidmi opačného pohlaví a nevěnují pozornost tomu, co si o nich ostatní myslí.

Váhy

Podle Vah pijí, aby se bavili a stýkali se. Prostě milují chodit na večírky, flirtovat a poznávat nové lidi. Alkohol dokáže „odhalit“ jejich dobré i špatné stránky.

Váhy ve stavu opilosti budou flirtovat se všemi osobami opačného pohlaví, které jsou v přístupové zóně. A přehánět to s alkoholem pro Váhy je běžná věc.

Štír

Nikdy neříkejte Štírovi, že už má dost, jinak bude pokračovat v pití, dokud neupadne do bezvědomí. Rádi pijí, a pokud se vám to nelíbí, měli byste se od nich držet dál.

Obecně se věří, že Štíři jsou vynikající společností pro pití alkoholických nápojů. Ve stavu opilosti se odhalují jako vynikající společníci a okouzlující svůdci. Zároveň si budou pamatovat vše, co jste jim řekli a udělali, proto se doporučuje pít pouze s těmi Štíry, které máte rádi.

Střelec

Přísloví „Pravda je ve víně“ je ve vztahu k tomuto znamení zvěrokruhu zcela pravdivé. Když se opijí, začnou vám vyprávět o všem, včetně všech svých tajemství a tajemství jiných lidí.

Je to vlastně zábava s nimi pít. V tomto znamení se narodilo mnoho slavných návštěvníků večírků. Jsou to lidé, kteří dokážou vyjít s každým. A mohou vás přesvědčit, abyste udělali cokoli. Nebuďte tedy překvapeni, když se po řádění se Střelcem probudíte v cizí zemi, nebo alespoň v neznámé oblasti.

Kozoroh

Nejčastěji jsou to lidé praktičtí, hladoví po penězích a společenském postavení, a tak není divu, že nejsou těmi nejsoukromějšími hosty večírků. V tomto znamení se však narodili Elvis Presley, Annie Lennox a David Bowie, což znamená, že Kozorozi si stále dokážou užívat života.

Jsou to skutečné rockové hvězdy: nezávislé, silné a charismatické. Buď jsou zcela ponořeni, nebo zcela odtrženi od všeho, co se kolem nich děje.

Vodnář

Vodnář a alkohol jsou neslučitelné. Když se opijí, zdá se jim, že znají všechno na světě. Pokud mají v hlavě nápad, neuklidní se, dokud ho neuskuteční.

Ale pokud uspořádají večírek, jsou tak ponořeni do jeho organizace, že jsou v napětí až do posledního. Vodnáři milují společnost opilých a veselých lidí, se kterými prostě rádi komunikují. Rozhovor mezi střízlivým Vodnářem a zajímavým opilcem je zcela běžný.

Ryba

Pokud jste Ryby, pak asi víte, že v tomto znamení se narodilo mnoho slavných alkoholiků a narkomanů. Nejen, že Ryby rády chodí do tohoto světa snů, ale také si na něj rychle zvyknou. Pokud se tedy rozhodnete budovat vztah s představitelem tohoto znamení, musíte být ve střehu.

Na druhou stranu jsou to opravdu úžasní a zajímaví partneři. Pokud začnete pít s Rybou, všechno ostatní kolem vás ztrácí smysl.