Božské proroctví: Co říkají mocní starověcí bohové o vašem osudu?

Podle legendy jsou naše duše nesmrtelné, a navíc se prý převtělují do zvířat a jiných živočichů. Někteří lidé dokáží se svými dušemi mluvit a poznat, zda jsou bílé a čisté, nebo černé a tmavé. Co říkají bohové o vaší duši? Co o vás říkají starověcí bohové a na co byste si měli dát v životě pozor? Za koho tě považují starověcí bohové? Kde jsou vaše hranice a co pro vás znamená život? Není nic jednoduššího než si přečíst mytologický horoskop a zjistit o sobě věci, které jste pravděpodobně nevěděli.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Budete fungovat v klasickém režimu, aniž byste museli dělat něco navíc, a vaše mezilidské vztahy i práce budou úspěšné. S tímto úspěchem však neusínejte na vavřínech, rozhodně není věčný. Neunáhlujte se v rozhodnutích, protože nemáte záložní plán, který by vám vyhovoval Přísloví „dvakrát měř, jednou řež“ platí i pro vás.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býk je plný energie, což se projeví zejména v rodinných sporech. Lidé ve znamení Býka již nebudou ustupovat ani dělat kompromisy a budou si stát za svým názorem. Na rodinu však budou působit negativně a na rodinných setkáních nebudou oblíbenci ani středem pozornosti. Někdy se budou muset krotit a zbytečně způsobovat problémy.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci čelí mnoha výzvám a zkouškám. To pro ně však nebude problém, protože Blíženci mají silný smysl pro zodpovědnost. Bez problémů zvládnou cokoli. Jsou vždy na všechno připraveni a nic je nerozhodí. Láska je jediná věc, které se nedokážou naučit, takže když se objeví ten pravý člověk, Blížence to zaskočí. Nakonec svým citům podlehnou.

Pokračování na další straně