Brandon Walsh ze seriálu Beverly Hills 90210 oslavil 54 narozeniny a vypadá skvěle!

Kanadského herce Jasona Priestleyho si fanoušci pamatují díky jeho roli pohledného Brandona Walshe v populárním seriálu Beverly Hills 90210. Priestley za pár dní oslaví 54. narozeniny, ale vypadá velmi dobře!

Třiapadesátiletého Jasona Priestleyho fascinuje svět herectví už od jeho pěti let. Jako dítě se objevoval v různých reklamách a malých televizních rolích. Skutečnou popularitu mu však přineslo až účinkování v populárním americkém seriálu Beverly Hills 90210, kde ztvárnil roli „dobráka“ Brandona Walshe.

Seriál se začal vysílat v roce 1990 a díky své popularitě se na televizních obrazovkách udržel deset let. Priestley se v seriálu objevoval devět let a během natáčení desáté, závěrečné série usedl do producentského křesla, zatímco jeho postava cestovala po světě za novinářskou prací. V roce 1995 překvapil fanoušky rolí vraha ve filmu Můj přítel je vrah. Hrál také ve filmech Na nepřátelské půdě, Past na Wolverina a Pytel kostí, měl dlouholetou roli v seriálu Soukromé oko a v roce 2019 se objeví se svými hereckými kolegy v pokračování Beverly Hills 90210 (všech šest dílů), kde se hvězdy sejdou poprvé po mnoha letech.

Pokračování na další straně