Čekají vás DRASTICKÉ změny! 5 znamení zvěrokruhu, která mění milostnou situaci během ÚPLNĚKU 23. dubna

Úplněk ve Štíru 23. dubna přináší velké změny a skutečnou podívanou, pokud jde o plán lásky pro některá znamení zvěrokruhu.

Navzdory již tak napjatým dubnovým událostem způsobeným koridorem zatmění a retrográdním Merkurem slibuje konec měsíce emocionálně velkolepý a vášnivý.

Za vše mluví úplněk ve Štíru, který nastane 23. dubna.

Důležitým faktorem bude v mnoha ohledech finanční budoucnost domácnosti a páru. Jinými slovy, pokud se partneři dokážou dohodnout a vše společně prodiskutovat, budoucnost je zcela možná.

Pět znamení zvěrokruhu však zcela jistě zažije změny a k rozhodnutí je donutí láska!5 znamení zvěrokruhu, která zažijí změny v lásce během úplňku

Býk

 Úplněk nastává ve vašem vztahovém sektoru a můžete udělat poměrně drastické rozhodnutí a bude souviset s chováním vašeho partnera nebo situací v jeho životě. Můžete se například rozhodnout rozvést nebo oženit, ale bude to diktováno všeobecnou krizí ve vašem životě nebo nějakým velkým finančním problémem. Situace může souviset i s tím, že si uvědomíte, že je na čase „pozvednout příběh na novou úroveň“.

Pokračování na další straně