Celá pravda o každém znamení zvěrokruhu: Britský astrolog vyvrací nejpopulárnější mýty

Každý pravděpodobně alespoň jednou slyšel, že zástupci znamení zvěrokruhu Lva mají nadměrné ego, Blíženci jsou dvoutvární a nejvíce žárlí Štíři. Podle britského astrologa Inbaala Honigama však tyto výroky, které se staly stereotypy, ve skutečnosti neodrážejí realitu.

Beran

Mýtus: Beran se neustále zlobí.

Pravda: Berani jsou veselí a hraví, pokud se rozzlobí, dlouho jim to nevydrží.

„Beranovi vládne rudá planeta Mars, planeta sexu a války,“ říká Inbaal.

Podle astrologa zažívají zástupci tohoto znamení zvěrokruhu extrémně silné emoce – jejich nadšení je obrovské a jejich radost jedinečná.

Pravda, Beran také velmi silně pociťuje negativní emoce. Například jejich vztek je tak velký, že zástupci tohoto znamení zvěrokruhu by mohli svrhnout hory.

Podle astrologa mohou takové průlomy pocitů zmizet stejně náhle, jako se objevily.

„Brzy vymřou a stanou se opět hravými,“ vysvětlil astrolog.

Býk

Mýtus: Býci jsou líní.

Pravda: Zástupci znamení Býka jsou opatrní, snaží se pomáhat druhým.

Inbaal říká, že jako zemské znamení, jeden z nejstabilnějších prvků, Býci nezačnou běhat, dokud si nejsou jisti, že mohou chodit.

Jinými slovy, lidé patřící do tohoto znamení zvěrokruhu neradi riskují, často dávají přednost odpočinku a doplňování zdrojů.

„Býk se pokusí najít přátele a příbuzné. Bude první, kdo se přihlásí, pokud bude potřeba něco udělat,“ řekl astrolog.

Blíženci

Mýtus: Blíženci mají dvě tváře.

Pravda: Blíženci vidí obě strany sporu.

Skutečnost, že zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou duplicitní, je velmi běžný názor. Astrolog však říká, že diplomatická povaha Blíženců je tak často mylně interpretována.

„Toto znamení zvěrokruhu je reprezentováno symbolem Blíženců, což znamená, že mají dvojí osobnost.

Když dojde k hádce, jsou schopni zvážit obě její strany. Dokážou souhlasit s jednou stranou a pak s druhou, která si myslí úplně opačný názor, protože naslouchají a přijímají všechna hlediska,“ řekl astrolog.

Rak

Mýtus: Rak je příliš emocionální.

Pravda: Zástupci znamení Raka umí dobře naslouchat, důležité jsou pro ně nejen vlastní emoce.

Astrolog se postavil na obranu tohoto znamení zvěrokruhu – tvrdí se, že se stará nejen o své vlastní pocity, ale také o pocity jiných lidí.

„Rak je vodní znamení a stejně jako všechna ostatní vodní znamení je jeho život založen na emocích. Vše hluboce cítí, žijí nejen pro sebe, ale většinou pro druhé. Znamení Raka je silně spojeno s rodinou,“ řekl Inbaal.

V domovech zástupců tohoto znamení zvěrokruhu najdou místo nejen jejich příbuzní, ale i dobří přátelé, kteří jsou pro Raka jako rodina.

Pravda, Raci jsou připraveni naslouchat druhým a přijímat jejich pocity.

Lev

Mýtus: Lvi jsou egoisté.

Pravda: Lvi zbožňují úspěch a také mají rádi, když se jim daří ostatní.

Inbaal říká, že toto znamení zvěrokruhu je známé tím, že má rádo věci, když se kolem nich daří.

„Znamení Lva vládne Slunce, je jasné a extrémně nápadné. Rád se testuje v různých oborech a věří, že nic není nemožné,“ řekl astrolog.

Většina lidí to neví, ale toto, jak se na první pohled může zdát, znamení, které se rádo chlubí, může být šťastné pro ostatní stejně jako pro sebe.

„Mohou být skvělými agenty, rádci a obhájci, protože když vidí někoho, komu pomohli dosáhnout úspěchu, Leoš má pocit, jako by to byla jejich vlastní zásluha.

Pokračování na další straně