Červnový horoskop lásky 2023: hvězdy pro vás mají přichystána neobyčejná překvapení!

Lev

Víte, že se vám podařilo navázat vztah s partnerem, který se vám líbí. V první polovině června budete přecitlivělí na citlivé prostředí, což nepřinese příznivé výsledky. Budete přehnaně reagovat na banální záležitosti a budete značně podráždění. Neshody s partnerem budou častější, ale tomu se dá předejít. Pokud se vášnivě věnujete sexuálnímu životu, budete oba spokojeni. Bude méně dramat a více nezapomenutelných nocí. Kombinace Venuše a Marsu aktivuje váš ohnivý temperament, což zvýší žárlivost. Buďte sebevědomí a nedělejte si starosti s konkurencí.

Panna

Milé Panny, tento měsíc bude zábavný, bude se vám dostávat pozornosti od opačného pohlaví, ale budete se moci bavit i sami. Máte nezávislé nápady a přijmete to, co pro vás vesmír připravil. Budete tvrdě pracovat na tom, abyste se zdokonalili a zároveň dobře vypadali. Nezadaní budou mít kolem 14. června šanci někoho potkat. Potkáte někoho, kdo ve vás vzbudí zvědavost poznat ho blíže. Erotiku pěstujete hlavně kvůli sobě. Jako byste prozkoumávali neprobádané území a mohli partnerovi říct, co se vám líbí.

Váhy

Víte, že je to pro vás velmi důležité? Když teplota na teploměru stoupá, ve Vahách se vaří krev. Jejich sexuální přitažlivost se zvyšuje a oni si začínají více všímat svého okolí. Pohled na opačné pohlaví zabrání tomu, aby se na vás někdo zaměřil. Fyzická přitažlivost bude pravděpodobně tématem vaší nové známosti. První sex ještě dlouho nebude na pořadu dne. Vášnivé chvíle však Váhy čekají v dlouhodobých partnerských vztazích. Ke svému milenci jste silně připoutáni a chcete být vždy po jeho boku, takže kolem 22. očekávejte dojemná vyznání a milostné dárky!

Štír

Zaneprázdnění Štíři mohou v červnu čelit určitým potížím. Rozčiluje vás, že je váš milenec každý den pryč a nemá na vás čas. Jeho chování vám připadá sobecké, ale nemůžete ho změnit. Zkuste se místo naříkání bavit. Věnujte se koníčkům, přátelům a vylepšování svého vzhledu. Uvidíte, jak rychle se lhostejnost vašeho partnera změní. Nezadaným se tento měsíc nedaří ani po romantické stránce. Jste velmi nervózní a nejste si zcela jisti, zda jste pro novou známost vhodní. Vůči opačnému pohlaví jste poměrně skeptičtí.

Pokračování na další straně