Červnový horoskop lásky 2023: hvězdy pro vás mají přichystána neobyčejná překvapení!

Střelec

Tento měsíc je aktivní a ve vašem okolí se objevuje více nápadníků. Venuše je v intenzivním trinu s vaším znamením a o společenské akce a radovánky není nouze. Můžete se snadno seznámit a prožít krásný románek, zejména kolem 21. června. Naopak zaneprázdnění Střelci zažívají potíže. Komunikace ve vašich vztazích není dobrá a máte pocit, že se vaši blízcí musí za každou cenu obrátit proti vám. Křičet a nechat na sebe křičet nebude příliš účinné. Musíte změnit taktiku. Tím je přimějete jít tam, kam potřebujete.

Kozoroh

Víte, že je třeba, abyste se s vámi domluvili, že se budete snažit, abyste se s vámi domluvili. Máte skvělý smysl pro humor a vaše nadšení je nakažlivé. První polovina měsíce bude plná nových setkání, která vás budou inspirovat a obohacovat. Jste společenští a rádi se učíte novým věcem. Díky vzdělávání a kurzům objevíte možnosti lásky. Nechcete se jen bavit, tentokrát toužíte po vážném vztahu. Červen vám také umožňuje vrátit se do stejné řeky: vesmír vám radí, abyste se nebáli dát někomu druhou šanci! Jaký měsíc tedy čeká vašeho snoubence? Jupiter nám napovídá, že dojde k velké souhře ve verbální i fyzické komunikaci.

Vodnář

Na začátku roku se můžete setkat s milencem, který se bude chtít seznámit se svým partnerem. V šestém měsíci roku toužíte žít naplno. Jste společenský člověk a potřebujete být všude tam, kde se něco děje. Jako nezadaní Vodnáři máte šanci potkat podobně smýšlející lidi. Zdá se, že velké přátelství je právě teď na spadnutí, ale hvězdy nezabrání žádnému vývoji v budoucnu. Zachovejte si otevřenou mysl a těšte se na setkání se spřízněnou duší. Páry ve věku 18 let budou řešit své názorové rozdíly. Vyčítáte partnerovi, že se o vás nestará. Zejména v poslední dekádě máte neshody ohledně zábavy a dovolené. Je to proto, že vy dva máte odlišné potřeby.

Ryby

Víte, že se v rodině objevují problémy, které se netýkají dětí. Erotiku chápete více než jen jako konkrétní formu, v červnu vás přitahuje její duchovní aspekt. Hledáte způsoby, jak se silněji propojit, a Tantra a její praktiky vás oslovují. Snažíte se být se svým partnerem více kompatibilní. Velmi rádi experimentujete a snažíte se svého milence motivovat, aby se v této oblasti vzdělával. Nezadaní ve znamení Ryb mají ideální podmínky pro randění ve dnech 9. června a 19. června. Novou lásku objevíte na školení nebo v knihovně. Bude to vaše spřízněná duše.