Chcete mít pevné a ploché břicho? Zde je několik tipů na hubnutí! Pijte toto každý den nalačno a po několika dnech uvidíte rozdíl

Způsob výroby

Základem tohoto zdravého nápoje je šálek ovesných vloček. Musí se předem namočit do čisté vody a nechat několik hodin odstát. Ovesné vločky by měly být namočené přes noc. Ráno vložte ovesné vločky a vodu do mixéru a obě ingredience důkladně rozmixujte.

Vodu z ovesných vloček nikdy nevylévejte, protože by došlo k vyluhování vitamínů a minerálů. Poté přidejte další 2 sklenice vody a znovu spusťte mixér. Přeceďte přes plátno nebo husté síto a máte výživný nápoj.

Nápoj lze vylepšit. Chuť a účinky ovesné vody lze ještě vylepšit, například špetkou skořice nebo lžičkou medu. Jak používat ovesnou vodu Vychutnejte si tento relaxační nápoj hned ráno, nejlépe na lačný žaludek.

Výhody ovesné vody

Jak vám může tento nápoj, který je nejen zdravý, ale také docela chutný, pomoci zhubnout? Vysoký obsah vlákniny zlepšuje trávení a zároveň vám dodá pocit sytosti. Střevní prostředí je dobré a jsou v něm přítomny zdravé střevní bakterie. Zároveň se zrychluje metabolismus těla a rychleji se spalují kalorie. Postupem času lze předcházet nepříjemným příznakům, jako je plynatost, průjem a zácpa. Díky pozitivnímu vlivu na střeva se zlepšuje i celý imunitní systém.