Deset důvodů, proč se přihlásit do Výměny manželek

Deset důvodů, proč se přihlásit do Výměny manželek:

1) Po deseti dnech pobytu u cizích lidí inkasujete 100 000,-Kč a konečně můžete dětem koupit boty a pravítko. Finanční odměna je většinou jediný důvod, proč se do Výměny někdo hlásí. Je ale potřeba vymyslet důvod náhradní, takže pár, který má dohromady pět zubů a dvoje tepláky stojící před svou rozpadlou chatrčí obklopen smečkou deseti dětí z dvaceti předchozích vztahů, tvrdí do kamery, že důvodem, proč se přihlásili, je uhasínající vášeň a touha poznat něco jiného. Dalším uváděným důvodem bývá snaha matky, která většinu času tráví hraním her na mobilu, kouřením a pitím kávy, aby si jí konečně začali vážit a uvědomili si, co všechno pro ně dělá.

2) Konečně se jednou objevíte na druhé straně televizní obrazovky a stáváte se tím pádem celebritou jako je Martin Zounar nebo Pavel Trávníček.

3) Setkáte se s novými trendy v oblasti kosmetiky nebo dentální hygieny a do vaší domácnosti proniknou vymoženosti jako hřeben nebo kartáček na zuby.

4) Zjistíte, jak jste pro celou rodinu důležitá a nepostradatelná – děti a manžel se obvykle přimknou k vyměněné manželce, která se dělá hezkou, neřve, k obědu vaří normální jídlo a ne segedín z konzervy, občas vyluxuje a čte pohádky před spaním. Manžel, který díky nově nastolené domácí pohodě ihned přestává chodit do hospody a házet celou výplatu do automatů, a z hulváta mění se v bodrého dobráka se šroubovákem, se před kamerou kasá, jak nastolí nový řád a Vás vykopne, jestli se to tady do týdne nezmění.

5) Naučíte se spoustu nových společenských her – všechny manželky po příchodu do svého nového působiště začnou hned ode dveří s odhalováním všech nepravostí. Jedním z nich je (kromě nehygienického prostředí, ve kterém ty děti proboha nemůžou žít) absence společného trávení volného času, především prostřednictvím hraní společenských her a výletů. Zatímco doma nemají manželky ani pexeso z tácků od piva, v nové rodině hrají od rána do večera skrabble a monopoly.

Pokračování na další straně