Každý z nás projde devět fází života. Ve kterém životním cyklu se právě nacházíte a co vám předpovídá?

Rok pátý: Globální změny, získání skutečné nezávislosti a svobody

Pátý rok devítiletého cyklu je z hlediska změn nejvýznamnější. Poté, co jste na sobě a svém tématu v uplynulém roce pilně pracovali a dosáhli solidních výsledků, můžete chtít přestat se vším, co jste dělali, rozbít vztahy, změnit samotný život nebo dokonce odcestovat někam do exotiky. Číslo 5 může naznačovat nezávislého, svobodomyslného člověka, možná i trochu rebela. Na druhou stranu se však váš drive, odhodlání a touha mohou opět rozběhnout do všech stran a na všech frontách. Naštěstí vám to vaše povaha a vůle nedovolí a budete schopni mnohého dosáhnout. To vše bude doprovázeno četnými změnami ve všech oblastech vašeho života.

Rok šestý: Láska, výchova, uspořádání záležitostí rodinných i profesních

Pokud jste v pátém roce měli pochybnosti a pochybovali o svých osobních vztazích nebo jste dávali přednost samotě, v tomto šestém roce začnete přemýšlet o trvalých partnerských vztazích, o záležitostech týkajících se partnerského života a možnosti založení rodiny. Tento rok se pro vás stane rokem, kdy si budete vážit svých blízkých, rodiny a přátel. Všechny intimní vztahy ve svém životě se budete snažit chránit, rozvíjet a uchovat pro budoucnost. Nezapomeňte, že tento rok není časem pro velké profesní úspěchy. Zaměřit se na svou vnitřní harmonii, soulad s blízkými, mír a klid je pro šestý rok devítiletého cyklu to nejlepší rozhodnutí.

Rok sedmý: Sebeanalýza

V sedmém roce si začnete uvědomovat, že se blíží konec cyklu, a budete se chtít ujistit, že jste cyklus úspěšně dokončili, že jste úspěšně dokončili dostatečný počet projektů a že váš finanční příspěvek je dostatečný. To vás donutí trochu zpomalit, zamyslet se nad vším, co děláte, a přehodnotit to. V tomto roce je pozornost zaměřena výhradně na vás a vaše plány. Váš společenský život a vztahy se stanou méně důležitými a ustoupí poněkud do pozadí. Sedmý rok tohoto cyklu pro vás bude pravděpodobně spíše rokem seberozvoje a růstu než rokem činů; bude to rok závěrečné přípravy na úspěšný cyklus v devátém roce.

Rok osmý: Sklizeň, sběr plodů, odměny a pocty

Rok 7 byl rokem spíše introvertní a introspektivní povahy. Tento osmý rok však bude velmi výrazný a pozoruhodný. Připravte se na to, že nyní začnete sklízet plody toho, co jste založili a započali v předchozích cyklech. Osmý rok je obvykle nejlepším rokem pro podnikání, kariéru a osobní úspory. Otevírá se před vámi mnoho nových příležitostí a je možné uvažovat o přijetí lépe placeného zaměstnání, stejně jako o velmi slibných možnostech povýšení, které se náhle naskytne. Toto období je absolutním vrcholem devítiletého cyklu. Nyní si můžete užívat a radovat se z hojnosti plodů své dlouhé a tvrdé práce.

Devátý rok: Uzavření a transformace

Devátý rok může být poněkud hořkosladký. V tomto závěrečném roce se mnoho věcí změní nebo zcela zanikne, včetně práce, životních okolností, přátelství a romantických vztahů. V tomto roce je třeba provést inventuru a vyčistit všechny nedokončené záležitosti, aby se stará práce nepřenesla do nového devítiletého cyklu. Nedokončené záležitosti budou bránit dalšímu rozvoji v novém cyklu. Později v tomto roce by mělo být jasné, co převzít a s čím se rozloučit. Vesmír vás připravuje na to, abyste se v dalším magickém cyklu opět posunuli vpřed. Pokud tedy něco z vašeho života odchází, je to pro vaše dobro. V dalším cyklu se vše opět změní a vy se posunete na zcela novou úroveň.