Do kysaného zelí přidejte 1 surovinu: Urychlíte nakládání, zabráníte kažení a chuť bude lepší

Kysané zelí je nazýváno „superpotravinou“, protože je bohaté na četné vitamíny, zejména vitamín C. Kromě toho obsahuje také vitamíny A1, B1, B2, B3, B6, B12, K a E. Zelí je bohaté na minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, hořčík, železo.

Pokud nakládáte zelí doma , je velmi užitečné vědět, které potraviny mohou zlepšit jeho chuť a zabránit jeho zkažení. Řeč je o křenu. Křen dokáže urychlit proces nakládání, zabránit kažení a zlepšit chuť kysaného zelí.

Pokud chcete, aby kysané zelí získalo zlatožlutou barvu, můžete přidat hrst kukuřice. Milovníci pikantních chutí mohou přidat feferonku. Bobkový list je také dobrý nápad.

Pokračování na další starně