Dokonalé pomazánky na Silvestra na chlebíčky: vyzkoušejte těchto sedm jednoduchých, rychlých a chutných receptů

Přemýšlíte o pohoštění na Silvestra? Při čekání na příchod nového roku nesmí na stole chybět jednohubky nebo chlebíčky. Zde je seznam těch nejlepších pomazánek na jednohubky a chlebíčky nejen na Silvestra. Pomazánky jsou velmi jednoduché na přípravu, a chutnají skvěle.

Tuňáková pomazánka

Tato pomazánka, která nejlépe chutná v kombinaci s pórkem a olivami, se připravuje velmi snadno. Stačí smíchat 1 plechovku drceného tuňáka, 3 rousky, 2 nadrobno nakrájená vařená vejce, 1 malou nakrájenou cibuli a 1 lžičku plnotučné hořčice. Tuňáka dobře promíchejte a na závěr osolte, opepřete a přidejte několik kapek citronové šťávy.

Avokádová pomazánka

Příprava avokádové pomazánky trvá méně než pět minut. Vnitřek zralého avokáda vyjměte a rozmačkejte vidličkou. Do rozmačkané dužiny přidejte 1 stroužek rozmačkaného česneku, 2 lžíce zakysané smetany a špetku soli a pepře a jemně promíchejte. Avokádovou směs ihned rozetřete na obložené chlebíčky.

Česneková pomazánka

Tento druh pomazánky na chlebíčky patří ke klasice české kuchyně. Jak ji připravit. 150 g nastrouhaného eidamu, 150 ml majonézy, 3 stroužky česneku, sůl a pepř. Lze ozdobit vlašskými ořechy, chilli, hroznovým vínem nebo ananasem.

Pokračování na další straně