Existuje 12 různých spřízněných duší, takže je můžete ve svém životě rozpoznat

Jsou lidé, u kterých máte pocit, že jste se s nimi měli setkat a vždy se s nimi cítit jako doma? Takoví lidé mě někdy dokážou přivést k šílenství nebo mě hluboce ranit. Takoví lidé jsou ti, s nimiž máme nejsilnější duchovní spojení a často se jim říká spřízněné duše.

Co znamená pojem spřízněná duše?

Spřízněná duše je, když jsou dva lidé spojeni na úrovni duše významným nebo mimořádným způsobem. Tento vztah přesahuje pozemskou rovinu a existuje něco většího, co vás spojuje. Můžete mít pocit, že jste se znali již v minulém životě a že se vaše duše rozhodly znovu se najít v tomto životě. Mnoho lidí věří, že existuje pouze jedna spřízněná duše, ale podle duchovní učitelky a autorky bestsellerů Tess Whitehurstové existuje ve skutečnosti mnoho takových duchovních spojení, protože jsme všichni propojeni na úrovni duše. Existuje mnoho typů spřízněných duší a mnoho způsobů, jak se někdo může stát vaší spřízněnou duší – zde je 12 typů spřízněných duší a návod, jak je rozpoznat.

1. Duchovní partneři

Jedná se o nejčastější typ spřízněné duše. Můžete se dohodnout, že budete nejlepšími přáteli, nevlastními sourozenci, budete spolu vychovávat děti nebo spolu začnete podnikat. Spřízněnou duší může být někdo, koho znáte celý život, například bratr nebo sestra, nebo někdo, s kým se vaše cesty zkřížily jen krátce, například vlivná osoba, která vám může pomoci udělat velký skok v kariéře. Spřízněné duše jsou tu konkrétně proto, aby vás citově, profesně nebo jinak podporovaly, abyste mohli dosáhnout svých cílů a prožít to, co vaše duše v tomto životě potřebuje zažít. Nikdo z nás nemůže růst sám a tyto vztahy nám připomínají, jak krásně a složitě je náš život propojen s životy ostatních.

2. Duchovní pouta

Znamená to, že jiná duše je ve vašem životě z nějakého důvodu. Pokud jste například extrémně zaneprázdněni a přesto potkáte nového potenciálního přítele nebo obchodního partnera, může to znamenat, že s touto osobou máte duchovní spojení a cítíte se nuceni pro tento vztah ve svém životě uvolnit místo. Možná zvířátko nechcete, ale když vám kamarád řekne, že se svého mazlíčka musí vzdát, protože se nečekaně stěhuje do zahraničí, máte pocit, že k tomu zvířeti máte pouto a je to správné rozhodnutí pro vás oba. vítejte ve svém domě. To může být také forma duchovního pouta.

3. Spřízněné duše z předchozího života

Mnoho východních náboženství a filozofií diskutuje o konceptu minulých životů a reinkarnace. Pokud byly dvě duše spojeny ve významném minulém životě (nebo možná více životech), mohou se ve svém současném životě znovu setkat a navzájem se nevysvětlitelně přitahovat. V takových chvílích vnímají všechnu energii, která se nashromáždila během jejich společného života, a jejich duše se navzájem poznávají. Podle psychiatra Dr. Briana Weisse se spřízněné duše mohou znovu najít i po 1000 letech na Zemi od sebe.

Ale to, že jste měli v předchozím životě významný vztah, nutně neznamená, že k sobě v tomto životě musíte být romanticky nebo jinak připoutáni. Musíte to posoudit podle toho, kdo jste teď a jak se k sobě chováte v přítomnosti. Pokud máte podezření, že jste v předchozím životě mohli být ve vztahu s někým, s kým máte nyní romantické vazby, nebo jste byli romanticky spjati, může to znamenat, že tam byla nějaká rána, kterou jste museli zahojit nebo zacelit. Zkuste si na to dát pozor, i když už jste se rozešli, abyste se mohli s láskou pustit.

4. Karmické spřízněné duše

Místo přemýšlení o karmě jako dobré nebo špatné, systému trestů a odměn, přemýšlejte o ní jednoduše jako o neutrální energii příčiny a následku. Každá interakce s jinou osobou vytváří energii, která se může proměnit v karmu. Není se čeho bát, ale stojí za to věnovat pozornost.

Karmické vztahy mohou vstoupit do našich životů jako činitelé změn, které nám prostřednictvím pozitivních, negativních nebo neutrálních interakcí mohou umožnit zlepšit naši karmu, aby rostla a vyvíjela se. Pamatujte, že duše chce stále nové zkušenosti, růst a vývoj.

5. Romantické spřízněné duše

Když vstoupíme do významného romantického vztahu nebo se zamilujeme, existuje šance, že to bude právě s touto osobou. V takových případech dostáváme příležitost se uzdravit, učit se a růst. I v těch nejšťastnějších nebo nejzdravějších vztazích mají romantické spřízněné duše tendenci dotýkat se našich největších ran nebo nás vyzývat nepříjemností.

Když se dvě duše romanticky zapletou, vstoupí také společně do třídy a musí se společně naučit mnoho lekcí. V takových vztazích mnoho lidí říká: „Mám pocit, že jsem celý život čekal na setkání s tímto člověkem.“ Na tyto lásky se vždy vyplatí čekat. Věřte, že tato velká láska je pro vás skutečně možná a hledejte pomoc k zahojení romantických ran z minulosti.

Pokračování na další straně